Casals de gent gran https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Casals de gent gran

Casal d'avis de Can Pantiquet

El Casal d’avis de Can Pantiquet es troba ubicat al Centre Cívic de Can Pantiquet. Va entrar en funcionament l’any 1998 i des d’aleshores ha estat gestionat per l’Associació de Jubilats i pensionistes del mateix nom. En aquest casal, a banda de les activitats que són pròpies d’aquest tipus d’equipament (espai lúdic, excursions i sortides culturals, ball...) hi ha també un grup de playback de gent gran.

El Casal

El Casal Cultural disposa d'un edifici que acull diferents serveis per a la gent gran, una sala d'actes i exposicions i espais per fer tallers i activitats. També és la seu d'entitats ciutadanes. La titularitat del Casal Cultural correspon a una fundació privada de caràcter benèfico-social.

Espai Sant Jordi

És un espai relacional obert a obert a totes les persones grans de la ciutat per afavorir l'envelliment actiu, saludable i innovador. Seu de l’Associació de Gent Gran de l’Espai Sant Jordi, que desenvolupa en aquest equipament el seu programa d’activitats.

Esplai Mollet del Vallès

Centre de relació i de formació per a les persones grans, propietat de la Fundació "La Caixa", que està gestionat per l'Associació de Gent Gran "L'Esplai".