Poetes grans El Poetes grans va néixer l'any 1995 per donar resposta a les inquietuds poètiques i literàries de la gent gran de Mollet i sempre ha estat concebut com una trobada poètica, amb la voluntat de fer participar al major nombre de persones possible. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Poetes grans

El Poetes grans va néixer l'any 1995 per donar resposta a les inquietuds poètiques i literàries de la gent gran de Mollet i sempre ha estat concebut com una trobada poètica, amb la voluntat de fer participar al major nombre de persones possible.

Al mes de setembre s'obre la convocatòria de presentació de poesies, per a totes les persones majors de 55 anys, i cada participant pot presentar un màxim de dos textos, poesia o prosa poètica. Totes les poesies queden recollides en un poemari que es lliura a totes les persones participants.

A finals de novembre es realitza la trobada, oberta a tots els públics, i cadascun dels poetes recita una de les poesies presentades. Persones del mon de l'espectacle, curosament escollides per cada edició, s'encarreguen de presentar i crear la dramatúrgia de l'acte, enllaçant els escrits sota un fill conductor, on els veritables protagonistes són els poetes grans.

En aquesta edició hi han participat 29 poetes, 17 dones i 12 homes, que han lliurat un total de 52 poemes escrits en català i en castellà. Les temàtiques de les poesies són tant variades com l’amor, la família, la natura o la terra de procedència.

Imatges relacionades

Poetes Grans 2022
Poetes Grans 2022

Fitxers relacionats

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0