Gent gran

Agenda RSS

Veure'n més

Notícies RSS

Arriba una nova edició del "Per molts anys !"

Arriba una nova edició del "Per molts anys !"

Del 15 al 22 de maig se celebrarà una nova edició del Per molts anys! L’Ajuntament de Mollet, en col·laboració amb les entitats de gent gran de la ciutat, organitzen durant 8 dies, exposicions, espectacles, tallers, música, teatre, playback, cinema, esport, ball i ràdio. En aquesta edició del Per molts anys! han participat prop de 400 persones de més de 55 anys.

Gent gran

Veure'n més

Dades de contacte

Plaça Major, 1

93 571 95 00. Ext. 19552

ajuntament@molletvalles.cat  

Sobre el servei

Segons les últimes dades del padró d’habitants, a Mollet del Vallès resideixen actualment  9.920 persones majors de 65 anys, 4.342 homes i 5.578 dones. En total representen un 19,33 % de la població del municipi.

Sota els fonaments del concepte d’envelliment actiu, socialment actiu i innovador, aquest servei s’adreça a la gent gran des d’una vessant normalitzadora, enfocat cap a la persona en la seva totalitat, no des de les necessitats i mancances, sinó des de les seves capacitats i potencialitats.

La nostra intenció és crear un entorn ric i motivador capaç de donar resposta a la diversitat d’interessos i iniciatives de la gent gran.