Mobles i trastos vells Utilitza el servei gratuït de recollida a la porta de casa de mobles i estris vells! https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Mobles i trastos vells

Utilitza el servei gratuït de recollida a la porta de casa de mobles i estris vells!

Com es pot demanar 
Per telèfon al 900 105 119 (de 9h a 14h i de 16h a 19h de dilluns a divendres i de 9h a 14h els dissabtes) o emplenant el formulari en línia. A partir d'aquí, se t'assignarà un dia i un horari concret de recollida perquè puguis baixar els mobles i estris vells al carrer. Aquest servei és gratuït.
 
Qui ho pot demanar ?
Aquest és un servei exclusiu per a particulars residents a Mollet del Vallès. 
 
Què es recull ? 
Sofàs, armaris, taules, cadires, matalassos, portes, persianes, aparells elèctrics i electrònics, etc. 
 
No està permès deixar-hi runes, sanitaris, escombraries, roba, vidres, ni objectes procedents d'indústries i comerços. 
 
Si algun moble porta cristall o vidre com ara una porta de cuina, vidriera, etc., s'ha d'embolicar amb cartró o similars perquè ningú no es faci mal.
 
On els pots deixar ?
A la vorera, on no molestin i preferentment al costat del portal de l'habitatge. En cap cas no els deixis al costat dels contenidors del carrer. 
 

Heu de treure els mobles a partir de les 21h del dia d’abans al que s’ha pactat la recollida. La retirada es realitzarà durant el matí.

Observacions 

Deixar els mobles i estris vells a la via pública sense avís previ està tipificat com a una infracció i, per tant, pot ser motiu de sanció.

Les empreses venedores de mobles, sofàs i electrodomèstics tenen l'obligació d'endur-se els articles vells que es substitueixen i responsabilitzar-se de la seva correcta destrucció i/o reciclatge.

Bonificacions 

Els molletans i les molletanes poden gaudir de bonificacions de la taxa de recollida de residus en funció del nombre d’usos que es facin al llarg de l’any, unes bonificacions que poden arribar fins al 20%:

  • 10% de bonificació per un mínim de 5 usos del servei de deixalleria (municipal i mòbil) o bé per un mínim de 4 usos del servei de deixalleria i 1 ús del servei de recollida de mobles i estris vells.
  • 15% de bonificació per un mínim de 10 usos del servei de deixalleria (municipal i mòbil) o bé per un mínim de 8 usos del servei de deixalleria i 2 usos del servei de recollida de mobles i estris vells.
  • 20% de bonificació per un mínim de 15 usos del servei de deixalleria (municipal i mòbil) o bé per un mínim de 12 usos del servei de deixalleria i 3 usos del servei de recollida de mobles i estris vells.

Cal tenir en compte que, de cara a la bonificació, només es comptabilitzarà un ús per dia tot i que es pot utilitzar el servei totes les vegades que es vulgui per dia. 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

10
1