Mobles i trastos vells Utilitza el servei gratuït de recollida a la porta de casa de mobles i estris vells! https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Mobles i trastos vells

Utilitza el servei gratuït de recollida a la porta de casa de mobles i estris vells!

Com es pot demanar? 


Per telèfon al 900 105 119 (de 9h a 14h i de 16h a 19h de dilluns a divendres i de 9h a 14h els dissabtes) o emplenant el formulari en línia. A partir d'aquí, se t'assignarà un dia i un horari concret de recollida perquè puguis baixar els mobles i estris vells al carrer. Aquest servei és gratuït.
 

Qui ho pot demanar?


Aquest és un servei exclusiu per a particulars residents a Mollet del Vallès. 
 

Què es recull?


Sofàs, armaris, taules, cadires, matalassos, portes, persianes, aparells elèctrics i electrònics, etc. 
 
No està permès deixar-hi runes, sanitaris, escombraries, roba, vidres, ni objectes procedents d'indústries i comerços. 
 
Si algun moble porta cristall o vidre com ara una porta de cuina, vidriera, etc., s'ha d'embolicar amb cartró o similars perquè ningú no es faci mal.
 

On els pots deixar?


A la vorera, on no molestin i preferentment al costat del portal de l'habitatge. En cap cas no els deixis al costat dels contenidors del carrer. 
 

Heu de treure els mobles a partir de les 21h del dia d’abans al que s’ha pactat la recollida. La retirada es realitzarà durant el matí.

Observacions


Deixar els mobles i estris vells a la via pública sense avís previ està tipificat com a una infracció i, per tant, pot ser motiu de sanció.

Les empreses venedores de mobles, sofàs i electrodomèstics tenen l'obligació d'endur-se els articles vells que es substitueixen i responsabilitzar-se de la seva correcta destrucció i/o reciclatge.

 

 

Fitxers relacionats

T'ha estat útil aquesta pàgina?

8
1