Prestacions econòmiques d'especial urgència (PEEU) L'Oficina Local d'Habitatge ofereix la tramitació de prestacions d'urgència especial (PUE) en els casos d'impagament puntual d'algun rebut de lloguer o de quotes de la hipoteca. Per fer la tramitació d'aquest ajut cal que els Serveis Socials de l'Ajuntament de Mollet facin prèviament l'avaluació per la viabilitat de la seva sol·licitud. Aquest tràmit es pot sol·licitar en qualsevol moment. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Prestacions econòmiques d'especial urgència (PEEU)

L'Oficina Local d'Habitatge ofereix la tramitació de prestacions d'urgència especial (PUE) en els casos d'impagament puntual d'algun rebut de lloguer o de quotes de la hipoteca. Per fer la tramitació d'aquest ajut cal que els Serveis Socials de l'Ajuntament de Mollet facin prèviament l'avaluació per la viabilitat de la seva sol·licitud. Aquest tràmit es pot sol·licitar en qualsevol moment.

Aquest ajut està adreçat a persones físiques residents a Catalunya, amb uns ingressos de la unitat de convivència que no superin els límits establerts a la Resolució TES/126/2021 i que es trobin en risc d’exclusió social i residencial.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0