Ajuts i subvencions En aquest apartat hi trobaràs els ajuts i subvencions per accedir a l'habitatge que atorguen les diferents administracions públiques https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Ajuts i subvencions

En aquest apartat hi trobaràs els ajuts i subvencions per accedir a l'habitatge que atorguen les diferents administracions públiques

Tramitació d'ajuts al lloguer just

L'Oficina Local d'Habitatge ofereix la tramitació d'ajuts al lloguer just segons les convocatòries de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya. Són ajuts a fons perdut per fer front al pagament del lloguer de les unitats de convivència que tinguin ingressos baixos o moderats, a qui el cost de l'habitatge pot situar en risc d'exclusió social residencial.

Subvenció IBI per a habitatges amb lloguer social (CONVOCATORIA TANCADA)

L’objecte d’aquest ajut és subvencionar una part de l’impost sobre béns immobles IBI d’aquells habitatges que hagin fet un contractes amb lloguer social. La finalitat és contribuir a la mobilització de l’habitatge desocupat i a l’ampliació de l’oferta d’habitatge de lloguer assequible, ja sigui pels propietaris que hagin posat un habitatge a la Borsa de lloguer municipal o pels propietaris d’habitatges que facin lloguers privats per sota dels preus de l’índex de referència preus lloguer.

Prestacions econòmiques d'especial urgència (PEEU)

L'Oficina Local d'Habitatge ofereix la tramitació de prestacions d'urgència especial (PUE) en els casos d'impagament puntual d'algun rebut de lloguer o de quotes de la hipoteca. Per fer la tramitació d'aquest ajut cal que els Serveis Socials de l'Ajuntament de Mollet facin prèviament l'avaluació per la viabilitat de la seva sol·licitud. Aquest tràmit es pot sol·licitar en qualsevol moment.