Òrgans de participació (Consell Ciutat i Consell Escolar) https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Òrgans de participació (Consell Ciutat i Consell Escolar)

Consell de Ciutat

El Reglament de Participació Ciutadana revela el compromís de l’Ajuntament davant els ciutadans i ciutadanes per a fomentar la participació democràtica i la transparència en els assumptes públics locals, d’acord amb l’ordenament constitucional i estatutari i conforme als principis que inspiren la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat.

Consell dels Infants

El Consell dels Infants de Mollet del Vallès és un òrgan consultiu i de participació on els infants poden exercir el seu dret a participar, a expressar les seves idees i pensaments i on poden proposar accions concretes per transformar la ciutat. L'any 2020 va rebre el premi Healty Lifestyles, atorgat per la Direcció General de Salut i Seguretat Alimentària de la Comissió Europea.

L'alcaldessa en directe

L’alcaldessa en directe és un projecte de participació ciutadana on l'alcaldessa Mireia Dionisio Calé es troba amb la ciutadania, ja sigui de manera presencial o en directe a través de les xarxes socials municipals.