Denúncies i altres tràmits https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Denúncies i altres tràmits

La Policia Municipal de Mollet del Vallès disposa d'un servei d'atenció ciutadan les 24 hores a la plaça Miquel Martí i Pol núm. 1 (entre els carrers Pablo Picasso, Vicenç Fonolleda i Joaquim Mir).

Atenció a través d'internet

Per agilitzar els tràmits a fer davant la policia, i en alguns casos evitar el desplaçament a les dependències policials, podeu consultar o tramitar per internet les següents gestions:

Denúncies per internet 

Denúncies per internet

No podeu denunciar per aquest sistema cap fet en què hi hagi hagut violència física en les persones ni en què els autors estiguin identificats.

Denúncies que si es poden fer:

Sostracció (si us han robat objectes sense que us n'adoneu, sense fer ús de la força i sense haver patit violència o intimidació),

Danys (si destrueixen o deterioren un objecte de la vostra propietat i produint la disminució del valor econòmic del mateix),

Pèrdua d'objectes (perdre el DNI, el Llibre de família, el títol de família nombrosa o de qualsevol altre document que acrediti la vostra identitat o que sigui rellevant),

Robatori en habitatge o establiment (si han accedit a l’interior del vostre habitatge o establiment, utilitzant la força o escalant, i s’han apropiat dels vostres bens o objectes),

Robatori dins d'un vehicle (si han accedit a l’interior del vostre vehicle i n’han sostret objectes, amb o sense força),

Sostracció d'un vehicle (si roben el vostre vehicle del lloc on és estacionat). 

Enllaç per tramitar la denúncia

Gestions relacionades amb la documentació 

DNI

Podeu tramitar el DNI a Mollet, si demaneu cita prèvia a través de l'Oficina Virtual. Per a la resta de documents, cal adreçar-se a una comissaria de la Policia Nacional.

Si t'han robat el document nacional d'identitat (DNI) el primer pas és formular una denúncia als Mossos d'Esquadra. Si la presentes evitaràs qualsevol responsabilitat si algú en fa un ús inadequat.

Enllaç per demanar cita (DNI, Passaport ....) 

Renúncia i retirada d'un vehicle 

Si us voleu desfer del vehicle, podeu tramitar gratuïtament la baixa de Trànsit i la retirada per part de la grua municipal. L'abandonament de vehicles constitueix una infracció.

Baixa del vehicle 

Retirada del vehicle

Queixes i suggeriments

Podeu formular una queixa o un suggeriment en relació als serveis prestats per la Policia Municipal de Mollet del Vallès. El comunicat anirà directament a un grup especialitzat en relacions amb la comunitat.

Enllaç per formular queixes o suggeriments 

Comunicació de manifestació o concentració

En cas de manifestació o concentració la Llei disposa que cal informar-ne l'Administració per mitjà d'un escrit de comunicació. El termini per presentar-lo és de 10 dies, com a mínim, i 30 com a màxim. Si hi ha causes extraordinàries que justifiquin la urgència de la celebració de l'acte, l'escrit de comunicació es pot presentar amb una antelació mínima de 24 hores.

En compliment de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i de la Llei 40/2015, d’1 d’octubre, de règim jurídic del sector públic, a partir del 12 de març la comunicació de la celebració d’una manifestació o concentració s’haurà de fer a través d’un formulari electrònic que trobareu a la vostra disposició en aquesta pàgina.

També s’han de comunicar les modificacions importants, com la data, l’hora, el lloc de celebració i d’altres circumstàncies rellevants, així com la desconvocatòria si s'escau.

Escrit de comunicació

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
2