Seguretat Ciutadana

Notícies RSS

Imatge d’una agent de la Policia Municipal d’esquenes

La Policia Municipal deté una persona per provocar un accident de trànsit

Una agent de la Policia Municipal de Mollet del Vallès que estava fora de servei va detenir ahir diumenge a una persona que havia provocat un accident de trànsit. El detingut conduïa un vehicle sostret, no portava el permís de conduir i es trobava sota la influència de les drogues.

Seguretat Ciutadana

El 14 de setembre tindrà lloc un simulacre d’alerta de Protecció Civil

El 14 de setembre tindrà lloc un simulacre d’alerta de Protecció Civil

Els telèfons mòbils que estiguin al Vallès Oriental rebran un missatge d’alerta aquest dijous, 14 de setembre, a les 10 h, en la prova impulsada per Protecció Civil a diferents zones de Catalunya. La nova eina, que ja s’ha aplicat en situacions reals, busca traslladar a la ciutadania les instruccions que han de seguir de forma immediata per protegir-se i evitar danys quan es trobin en una zona afectada per una emergència, catàstrofe o accident greu.

Seguretat Ciutadana

La Policia Municipal identifica a quatre persones com presumptes autors d’uns robatoris i temptatives d’estafes al mercat setmanal

La Policia Municipal identifica a quatre persones com presumptes autors d’uns robatoris i temptatives d’estafes al mercat setmanal

Agents de la Policia Municipal de Mollet, gràcies a la  col·laboració ciutadana, han identificat a 4 persones com presumptes autors d’uns robatoris al mercat setmanal i de temptatives d’estafes amb el mètode del “tocomotxo”

Seguretat Ciutadana

Veure'n més

Dades de contacte

Plaça Miquel Martí i Pol núm. 1 (entre els carrers Pablo Picasso, Vicenç Fonolleda i Joaquim Mir).

Telèfon: 93 544 50 96, però per a qualsevol urgència cal trucar al telèfon 112

FAX : 93 571 95 17

Sobre el servei

La Policia Municipal de Mollet és un cos format per una setantena d'agents i pel personal funcionari adscrit a les tasques administratives. Té la clara missió de donar un servei de seguretat pública de qualitat i uns valors de professionalitat, compromís, integritat, disciplina, modernitat, transparència i proximitat a la ciutadania. És una organització que treballa cada dia per ser valorada pels veïns i les veines a qui dona servei, per contribuir a la millora de la convivència ciutadana i per ser un model de referència per a altres policies.

POLI.jpg

La Policia Municipal depèn de l’Ajuntament i és un institut armat de naturalesa civil, amb estructura i organització jerarquitzada. A Mollet, conserva la denominació de Policia Municipal per raons històriques i s’estructura per dur a terme les seves funcions.