Enllaços d'interés https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Enllaços d'interés

Associació de caire federatiu formada per més de 120 centres i instituts d'estudis o altres entitats similars que tenen com a objectiu l'estudi, la promoció, la divulgació, la difusió i la defensa del patrimoni del territori on desenvolupin llur activitat, i que utilitzen el català com a llengua d'expressió i comunicació. 
 
Fundació Privada dels Centres d'Estudis de Parla Catalana.
 
Associació sense ànim de lucre que té com a finalitat principal la recerca, conservació, estudi i divulgació del llegat històric de Montmeló en totes les seves vessants.
 
Associació de Montornès del Vallès que promou la divulgació del coneixement, la recerca vinculada al poble i la realització d'activitats culturals en l'àmbit de les arts, les ciències socials, les ciències pures i la tecnologia, entre d'altres.
El Museu Abelló-Fundació Municipal d'Art sorgeix de la donació que la família del pintor Joan Abelló va fer a l'Ajuntament de Mollet del Vallès. Compta amb un important fons d'art on destaquen les col·leccions de pintura i escultura catalana dels segles XIX i XX, les talles romàniques i barroques, així com les col·leccions d'art asiàtic, art negre, indumentària, tauromàquia, mobiliari, porcellana i vidre. 
 
És un repositori cooperatiu des del que es poden consultar, en accés obert, els articles a text complet de revistes científiques, culturals i erudites catalanes.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0