Funcionament del CEM El CEM és un servei municipal derivat de l'acord entre l'Ajuntament de Mollet del Vallès i la Sala Fiveller de la Parròquia de Sant Vicenç d'aquesta ciutat, signat el 22 de gener de 1994, com a cloenda dels actes de celebració del Mil·lenari de Mollet del Vallès. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Funcionament del CEM

El CEM és un servei municipal derivat de l'acord entre l'Ajuntament de Mollet del Vallès i la Sala Fiveller de la Parròquia de Sant Vicenç d'aquesta ciutat, signat el 22 de gener de 1994, com a cloenda dels actes de celebració del Mil·lenari de Mollet del Vallès.

Com funciona el CEM

El Centre d'Estudis Molletans es regeix pel reglament aprovat pel Ple de l'Ajuntament el 27 d'abril de 2009 (BOP de Barcelona, núm. 148 22/06/2009), que estableix, entre d'altres, les competències dels òrgans directius i de gestió i les formes de participació ciutadana (amics, col·laboradors, membres d'honor i patrocinadors).

Qui pot formar part del CEM?

El CEM és un centre obert a la participació ciutadana, que integra amics, col·laboradors, membres d'honor i patrocinadors.