Premis i beques El Centre d'Estudis Molletans (CEM) convoca i atorga la Beca de Recerca i el Premi Juvenil Vicenç Plantada, que prenen el nom de Vicenç Plantada i Fonolleda (1839-1913), l'estudiós molletà que va fer importants contribucions al coneixement de la seva ciutat. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Premis i beques

El Centre d'Estudis Molletans (CEM) convoca i atorga la Beca de Recerca i el Premi Juvenil Vicenç Plantada, que prenen el nom de Vicenç Plantada i Fonolleda (1839-1913), l'estudiós molletà que va fer importants contribucions al coneixement de la seva ciutat.

Premi Juvenil Vicenç Plantada

El Centre d’Estudis Molletans (CEM), amb la finalitat d’estimular la producció d’articles de divulgació sobre Mollet del Vallès i el Baix Vallès, basats en els treballs de recerca de Batxillerat, convoca el Premi Juvenil Vicenç Plantada, que s’atorga anualment.

Beca de Recerca Vicenç Plantada

El CEM atorga beques a treballs que contribueixin al reconeixement de la realitat actual i històrica de Mollet del Vallès i els municipis veïns (Baix Vallès).