MolletBici https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

MolletBici

Mollet Bici és un aparcament públic i gratuït de bicicletes que l’Ajuntament de Mollet ha instal·lat al barri d’Estació de França al costat de la Estació de Mollet Sant Fost. Es composa d'un mòdul de 25 m2 i disposa d’una càmera de videovigilància per garantir la seguretat.

La ciutat sempre ha apostat per una mobilitat sostenible i segura i amb aquest aparcament el que es busca és fomentar que molts molletans i molletanes facin servir transports més sostenibles per desplaçar-se a la nostra ciutat així com és responsabilitat de tots i totes ajudar a combatre l’emergència climàtica.

Mollet Bici

Nombre de Places: 20 bicicletes

Ubicació: al costat de la Estació de Mollet Sant Fost

Horari: Accessible tots els dies de l’any 24 h.

Temps màxim d’estacionament: El temps màxim d’estacionament serà de 48 hores i de 72 hores si hi ha un cap de setmana entremig. En cas d’excedir-se d’aquest temps, l’usuari serà penalitzat entre 2 i 30 dies sense poder utilitzar el servei, en funció del temps excedit.

 

Per gaudir del servei:

Les persones que vulguin utilitzar el Mollet Bici hauran de descarregar-se de manera gratuïta l’app Pverde, o bé hauran d’accedir a www.parkingverde.com. El sistema permetrà a l’usuari registrar la bicicleta i obtenir un codi personal.

 

Entrada i sortida al recinte

Per aparcar o recollir la bicicleta, l’usuari haurà de clicar el botó d’obertura de l’app mòbil, introduir el codi personal al teclat de la porta o bé trucar al telèfon gratuït (+34) 5901009236827 des del telèfon registrat prèviament.

Per sortir sense bicicleta, caldrà prémer el botó de ‘sortida sense bicicleta’. En cas que l’usuari reculli la bicicleta, la porta s’haurà d’obrir introduint el codi personal al teclat situat a l’interior del recinte. Després caldrà comprovar a l’app o al web que el servei s’ha donat per finalitzat.

 

Altra informació d’interès

  • El Mollet Bici també disposa d’un espai de manteniment de bicicletes, amb eines i una manxa.
  • El servei no permetrà reservar plaça. La disponibilitat dependrà de l’ocupació.
  • Es recomana fer ús de la cadena per lligar la bicicleta

Fitxers relacionats

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0