Situació https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Situació

Per carretera


Autopista AP-7

Hi ha una sortida de l'autopista direcció sud que enllaça amb l'avinguda d'Antoni Gaudí, que és l'eix central de la ciutat. Hi ha una altra sortida direcció nord al barri de Can Borrell.
 
Autopista C-33
La sortida 1 de l'autopista enllaça amb la carretera C-59, direcció Caldes de Montbui, i amb l'avinguda de Burgos. La sortida 2, de Parets, permet accedir a les zones industrials.
 
Carretera C-17
La sortida nord permet accedir al carrer de Can Flequer i és l'accés als polígons industrials de Can Prat i de Can Magarola, i a la zona industrial de Martorelles.  La sortida sud enllaça amb l'avinguda de Badalona i amb la carretera B-500. 
 
Carretera B-500
La carretera de la Conreria, que comunica Mollet amb Badalona, arriba a la plaça de Pau Casals, que té aparcament subterrani, davant mateix de la Casa de la Vila.
 
Carretera C-59
Eix viari que enllaça les autopistes C-33 i A-7 amb Mollet, Palau-solità i Plegamans, Caldes de Montbui i altres municipis del Vallès. L'accés a Mollet des d'aquesta carretera es pot fer per diversos llocs.
 
Carretera B-140
Antiga carretera local que comunica Mollet amb Santa Perpètua de Mogoda i que és la continuació de l'avinguda de Rafael Casanova.
 


Amb ferrocarril


  • Línia de Rodalies R-2  Nord (Aeroport- Sant Celoni). L'estació de Mollet - Sant Fost està situada a 10 minuts a peu del centre de la ciutat. Té parada d’autobús urbà i de taxi.
  • Línia de Rodalies R-3 (Barcelona - Puigcerdà). L'estació de Mollet - Santa Rosa està situada a 10 minuts a peu del centre de la ciutat. Té parada d’autobús urbà.
  • Línia de Rodalies R-8 (Mollet-Castellbisbal-El Papiol). L'estació de Mollet - Sant Fost està situada a 10 minuts a peu del centre de la ciutat. Té parada d’autobús urbà i de taxi.


Amb autobús


L'empresa Sagalés enllaça Mollet amb Barcelona, Granollers i altres municipis del Vallès. També cobreix la línia entre Badalona i Sabadell, que enllaça Mollet amb aquestes ciutats i amb Martorelles i Sant Fost de Campsentelles. Hi ha una línia nocturna que uneix Mollet amb Barcelona i Granollers.


Amb avió


L'aeroport de Barcelona-El Prat es troba a 35 km de Mollet per carretera. Els trens de rodalies permeten fer el trajecte de l'aeroport a la ciutat en una hora. L'aeroport de Girona-Costa Brava, a Vilobí d'Onyar, es troba a 78 km de Mollet i només es pot accedir-hi amb transport privat.


Amb vaixell


El port de Barcelona es troba a 22 km de Mollet per carretera. Les connexions amb transport públic des del port i des de la mateixa ciutat de Barcelona són diverses i amb amplis horaris.


A peu


El sender de gran recorregut GR-92, que recorre la Serralada de Marina, permet baixar a Mollet des de la Conreria en un temps aproximat de dues hores, travessant les zones residencials de Martorelles i Sant Fost. El sender de Gallecs (variant GR 97-3) enllaça el GR-92 amb el GR-97, creuant el terme i la ciutat de Mollet.

 

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0