Tràmits Seu Electrònica L'Ajuntament de Mollet del Vallès ofereix atenció telemàtica en línia en qualsevol moment durant les 24 hores del dia. A través de la seu electrònica, la ciutadania pot efectuar la majoria de tràmits a distància i sense haver de demanar cita prèvia. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Tràmits Seu Electrònica

L'Ajuntament de Mollet del Vallès ofereix atenció telemàtica en línia en qualsevol moment durant les 24 hores del dia. A través de la seu electrònica, la ciutadania pot efectuar la majoria de tràmits a distància i sense haver de demanar cita prèvia.

La seu electrònica municipal (seu.molletvalles.cat) és l'entorn segur per a la comunicació, l'intercanvi d'informació i la prestació de serveis electrònics de l'Ajuntament de Mollet del Vallès. Incorpora la interacció amb assistent virtual o xatbot per formular qüestions i demanar assistència en l'ús de mitjans electrònics a través de canal xatweb, Telegram i aplicacions IOs i Android.

Aquest portal permet efectuar tota mena de tràmits, per a alguns dels quals és necessari disposar d'identificació electrònica. És el cas de l'idCAT Mòbil, que permet operar a 876 ajuntaments i a tots els consells comarcals de Catalunya, a banda d'optar als serveis que ofereix la Generalitat de Catalunya a l'Oficina Virutal de Tràmits.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
0