Oficines electròniques Actualment hi ha disponibles quatre terminals d'autoservei a diferents punts de la ciutat amb un ampli horari d'atenció, per agilitzar la gestió dels tràmits més freqüents. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Oficines electròniques

Actualment hi ha disponibles quatre terminals d'autoservei a diferents punts de la ciutat amb un ampli horari d'atenció, per agilitzar la gestió dels tràmits més freqüents.

Les quatre oficines electròniques de l’Ajuntament de Mollet del Vallès posen a l’abast dels molletans i les molletanes un nou canal d’atenció per agilitzar la gestió dels tràmits més freqüents, facilitar l’accés de la ciutadania als serveis públics i reduir la bretxa digital en les relacions amb el consistori molletà. Els terminals estan adaptats per a persones amb cadires de rodes.

Es tracta de dispositius dotats de pantalla tàctil, escàner de documents, escàner de DNI/NIE, lector de codi barres i lector de targetes que permeten, entre altres, obtenir directament un volant individual o volant històric individual de padró, visualitzar les fotografies de sancions de trànsit, realitzar diferents tràmits municipals o concertar hora amb diferents serveis municipals. Des d’aquestes oficines properament també es podran realitzar el pagament de tributs i multes i progressivament es podran ampliar els tràmits que es poden fer a través dels terminals.

Ubicacions de les oficines electròniques:

La implantació d’aquest canal d’atenció ciutadana ha estat finançat pels fons de la Unió Europea Next Generation. Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Ministerio de Política Territorial.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0