Compra a Mollet Compra a Mollet un portal de comerç local, gratuit, per fer més visible el teu establiment comercial o de serveis. El projecte l'ha creat l'Ajuntament de Mollet del Vallès. En ell pots anunciar-te i comunicar-te fàcilment amb els teus clients i les teves clientes. Tant si tens vveb propi com si no, la teva botiga tindrà presència digital. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Compra a Mollet

Compra a Mollet un portal de comerç local, gratuit, per fer més visible el teu establiment comercial o de serveis. El projecte l'ha creat l'Ajuntament de Mollet del Vallès. En ell pots anunciar-te i comunicar-te fàcilment amb els teus clients i les teves clientes. Tant si tens vveb propi com si no, la teva botiga tindrà presència digital.

Avantatges de compraamollet.cat


  • Fins i tot si no tens web o xarxes socials, la teva clientela de Mollet et podran trobar a internet fàcilment i saber quines ofertes tens.
  • Podràs posar tota la informació del teu negoci (logo, imatges, productes...) i donar-li visibilitat de forma fàcil i gratuïta. 
  • Podràs posar-hi totes les teves ofertes, tantes com vulguis.
  • Podràs incrementar la interacció amb les teves xarxes socials.
  • T'ajudarem a fer que tinguis sempre actualitzada la informació.

Fitxers relacionats

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0