Mercat Municipal El Mercat Municipal de Mollet compta amb més d'una cinquantena de parades i diferentes comerços al mateix edifici. A totes elles trobarem productes de qualitat garantida amb un segell de confiança i amb la proximitat de sempre. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Mercat Municipal

El Mercat Municipal de Mollet compta amb més d'una cinquantena de parades i diferentes comerços al mateix edifici. A totes elles trobarem productes de qualitat garantida amb un segell de confiança i amb la proximitat de sempre.

Tantmateix, el Mercat s’ha adaptat al temps actual i ofereix serveis adicionals com ara aparcament gratuït pels seus clients, servei de ludoteca infantil tots els dissabtes al matí, activitats i esdeveniments per a tota la família, com ara tallers de cuina, xerrades de nutrició i alimentació saludable, Personal Shopper per apendre a comprar en un temps mínim i fer el menú setmanal d’un cop en qüestió d’un parell d’hores, animacions infantils,entre altres.

Horaris del Mercat


  • Dilluns: de 8 h a 14 h
  • Dimarts: de 8 h a 14 h
  • Dimecres: de 8 h a 14 h
  • Dijous: de 8 h a 14 h i de 17h a 20h (**)
  • Divendres:de 8 h a 20.30h
  • Dissabte: de 8 h a 14:30 h
  • Diumenge: tancat

    (**) Excepte el mes de juliol i agost, que a la tarda estarà tancat.El Mercat, aprop! T'ho portem a casa


El Mercat Municipal de Mollet incorpora la venda en línia a través del portal mercatmollet.aprop.online. D’aquesta manera, el Mercat inicia una nova manera de relacionar-se amb els seus clientes: oferint la qualitat i el producte fresc de sempre, ara també, a través d’Internet i amb entrega a domicili.

L'edifici del Mercat


El centre comercial és un edifici aïllat de 36 m x 84 m de planta sensiblement rectangular amb quatre nivells d'alçada, que es tanca amb una coberta de volta amb dotze lluernes.

La planta subterrània té una superfície de 5.068 m2 per a l'aparcament de vehicles dels clients i per al moll de càrrega i descàrrega de mercaderies. La planta baixa, amb 3.052 m2, acull la sala de vendes del Mercat Municipal i els espais de magatzem i frigorífics. A la primera planta, amb 1.102 m2, un terç del rectangle, hi ha el supermercat i, a la segona, amb 238 m2, les oficines de l'empresa municipal Mercamollet, SL.

La comunicació entre les diferents plantes de l'edifici es fa per escales o per sistemes mecànics com ascensors, muntacàrregues i escales mecàniques. Les entrades a l'edifici des de l'exterior es poden fer per l'avinguda de Burgos, l'avinguda de Llibertat, la plaça Major i el carrer del Mercat.

L'edifici està fet amb formigó i vidre, amb una arquitectura clara i lluminosa. L'estructura està feta amb pilastres de formigó i ferro de vint-i-quatre tones de pes, que actuen com a costelles i suporten l'enorme esforç de la coberta. Va ser dissenyat per l'equip d'arquitectes Serra, Vives i Cartagena, autors també de l'Illa de Mollet, de la qual en forma part. L'edifici va ser inaugurat el 28 de gener de 1996.

Situació


Situat a l'Av. Llibertat, 12; amb entrades també pel c. Mercat, Pl. Major i Av. Burgos.

Fitxers relacionats

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
1