Estudis https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Estudis

L’Ajuntament impulsa des de novembre de 2017 un Pla de dinamització comercial per a la ciutat. Es tracta d’un pla estratègic de revitalització dels sectors comercial i de serveis que compta amb la implicació del sector, així com també, de la ciutadania de Mollet que podrà donar la seva visió.

L’objectiu del Pla és dinamitzat i impulsar el comerç i els serveis tenint present que cal adaptar-se als nous temps i als nous reptes que afronten el sector en particular i les ciutats en general.

Actualment, comerç, transport, hostaleria i serveis aporten el 80% de l’economia local. Així mateix, Mollet compta amb més de 1.600 locals oberts, que representen un 3,14 establiments comercials per cada 100 habitants, una dada molt propera a ciutats com ara Barcelona, on la xifra és de 3,21 establiments per cada 100 habitants.

Davant d’aquest actiu, el Pla de revitalització comercial vol debatre i analitzar com afrontar els canvis i els nous models d’un sector abocat cada cop més a la utilització de les noves tecnologies, amb les vendes i serveis online, i al canvi de tipologia dels espais.

Amb l’impulsa d’aquest Pla, l’Ajuntament compleix amb el compromís adquirit pel govern municipal. La consultora internacional Idencity, especialitzada en el desenvolupament urbà de les ciutats, és l’encarregada de dur a terme la diagnosi i l’estudi del Pla.

 

Fitxers relacionats

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0