Escolta jove https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Escolta jove

Et preocupa algun tema? Ho estàs passant malament? Tens dubtes?
Si vols parlar amb algú, necessites un cop de mà o vols compartir el que et passa, t’escoltem.
A Escolta Jove t’oferim un espai segur i confidencial per parlar amb un professional de manera gratuïta.

Demana cita aquí!
O contacta’ns per whatsapp 623 330 086 o per mail escoltajove@molletvalles.cat

Què és?

El context vital de la població juvenil s’ha vist plenament afectat els darrers anys, per això l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona impulsa el Programa Escolta Jove.
La missió de l’Escolta Jove de Mollet del Vallès és vetllar pel benestar emocional i l’acompanyament vivencial de les persones joves del municipi. Aquest acompanyament ha de permetre detectar i gestionar, en fases incipients, casos de vulnerabilitat, trastorns o dificultats. L’Escolta Jove és, per tant, una eina de prevenció per reduir el malestar emocional i donar eines per millorar la qualitat de vida de la joventut. L’objectiu del programa no és oferir teràpia i no substitueix el tractament psicològic en els casos en que sigui necessari.

L’Escolta Jove Mollet es recolza en 4 eixos fonamentals: la promoció de la xarxa de salut mental del municipi, el recolzament als equips de joventut, l’organització d’activitats i l’atenció directa als joves.
Els beneficiaris d’aquest programa són els joves entre 12 i 30 anys residents o estudiants al municipi de Mollet del Vallès i les seves famílies. El servei i les activitats són totalment gratuïtes.

Esquema: informació + orientació + acompanyament vivencial de les persones joves

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0