Salutació institucional https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Salutació institucional

Rebeu una cordial salutació des del portal de joventut de l’Ajuntament de Mollet.

Aquest és el vostre portal de referència per a tots aquells temes que considereu del vostre interès. Hem volgut prestar una atenció especial a tots aquells elements que us ajudin  per tal d’obtenir una emancipació plena, com a col·lectiu, i com a persones dins la societat.

 Amb aquest portal que us presentem volem recollir tots els recursos i informacions que creiem us ajudaran a conèixer l’oferta que en àmbits molt diversos, i com a joves, podeu disposar.

Hem centrat la feina en recollir en un espai tots els recursos, administratius, educatius, de mobilitat, culturals, i d’altres   per a facilitar-vos la vostra presa de decisions en els temes que més us puguin interessar.

La feina d’aquest Govern Municipal està centrada en garantir a tots aquells joves i adolescents, un espai on trobeu els recursos necessaris, tant a nivell informatiu, com administratiu que us ajudin a desenvolupar-vos i emancipar-vos dins la ciutat, amb l’objectiu de portar a terme el vostre projecte personal de vida.

Al web podreu cercar temes d’interès cultural, associatiu, formatiu, de mobilitat, d’estades a l’estranger, de salut i tots aquells relacionats amb els vostres dubtes i necessitats.

Gaudiu d’una bona navegació. Esperant que aquest eina us sigui d’utilitat rebeu una cordial salutació,

 

Mireia Dionisio Calé

Encarna Ortiz Jurado

Alcaldessa

Regidora de  Joventut

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0