Comerç i Mercats

Agenda RSS

Veure'n més

Notícies RSS

Fora Estoc

Torna el Fora Estoc

Prop d’una cinquantena de parades tornaran a omplir aquest dissabte 2 de març, de 10 h a 20 h, la rambla Balmes, la rambla Fiveller i el carrer Barcelona de Mollet del Vallès en una nova edició de Fora Estoc.

Comerç

Les noves pantalles LED

Cinc pantalles LED difonen l’activitat econòmica de Mollet en punts estratègics de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha instal·lat cinc pantalles LED a diferents indrets de la ciutat que informaran i promouran les activitats comercials i culturals, fires, campanyes i actuacions de desenvolupament econòmic que es duguin a terme al municipi.

Promoció econòmica

La pista de patinatge

Èxit de participació en la campanya de Nadal 2023/2024

Les activitats programades a Mollet amb motiu de les festes de Nadal han vist incrementada la seva participació. S’ha notat en especial en la pista de patinatge, amb més de 10.000 persones usuàries, una xifra superior a la de l’any passat. Les diferents propostes organitzades han contribuït a promoure el comerç local entre la ciutadania i han impregnat d’esperit nadalenc els diferents espais de la ciutat.

Tradicions i festes

Veure'n més

Dades de contacte

Sobre el servei

El Servei de Comerç té com a objectius la promoció del comerç urbà i de proximitat i potenciar l'oferta comercial de Mollet del Vallès. Per assolir-los, ofereix suport als comerciants, mitjançant diferents serveis, i impulsa accions de dinamització.