Centre Cívic L'Era El Centre Cívic L'Era està situat al barri de la Plana Lledó. Va ser inaugurat el 7 de novembre de 1999, després de la rehabilitació de l'edifici que acollia l’antiga escola Sant Gervasi. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Centre Cívic L'Era

El Centre Cívic L'Era està situat al barri de la Plana Lledó. Va ser inaugurat el 7 de novembre de 1999, després de la rehabilitació de l'edifici que acollia l’antiga escola Sant Gervasi.
Centre Cívic L'Era.

L'equipament, de quatre plantes, es va crear per dotar el barri d'un espai d'ús per al veïnatge, per donar servei a les entitats que hi conviuen i per dinamitzar, donar suport i assessorar les seves iniciatives i necessitats.

Disposa de vàries sales que, segons la disponibilitat, poden ser utilitzades per a grups i entitats que vulguin desenvolupar activitats, xerrades, reunions, etc. En concret, el centre ofereix una sala d’actes amb capacitat per a 100 persones i escenari, una sala de tallers, dues sales grans, una d’elles insonoritzada, una sala de reunions i una cuina, a més dels bucs d’assaig.

Horari

Dilluns a divendres, de 9 a 21.30 h

Any de fundació
1999
Adreça
Carrer Miguel de Cervantes, 19-23
Emails
Telèfon
93 570 09 08
Serveis
La planta baixa del Centre Cívic L'Era compta amb el punt de trobada amb bar d’autoservei i una sala d’actes amb capacitat per a cent persones (112 m2, amb escenari de 8 x 2,5 m i equip de so), així com un pati de 900 m2 amb sorral. Al primer pis trobem tres tallers, una sala de reunions i un laboratori de fotografia. A la segona planta hi ha el Servei d'Informació Juvenil i Espai Familiar on hi podem trobar diferents documents com: llibres infantils i per adults, enciclopèdies, cd's, dvd's, també hi trobem deu ordinadors amb servei d'Internet, un espai d'estudi i un espai de relació familiar. La tercera planta disposa de dos bucs d’assaig i d'una cuina completament equipada. A l'edifici hi ha també els despatxos de les entitats que hi tenen la seu social. El centre està dotat de televisió, vídeo, lector de DVD, projector de diapositives, retroprojector, pantalla, pissarres mòbils, radiocasset amb CD i connexió d'USB i fotocopiadora pública.