Teatre Municipal de Can Gomà El Teatre Can Gomà està situat a l’edifici del mateix nom, que fou construït l’any 1947 per l’arquitecte Francesc Vilagut per a la producció de cava. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Teatre Municipal de Can Gomà

El Teatre Can Gomà està situat a l’edifici del mateix nom, que fou construït l’any 1947 per l’arquitecte Francesc Vilagut per a la producció de cava.
Teatre Municipal de Can Gomà.

L'empresa Xampany Gomà elaborava i embotellava aquí el vi, i l'envellia a les caves subterrànies que encara es conserven. L’edifici fou adquirit per l’Ajuntament quan l'empresa va tancar i uns anys després van començar les programacions al teatre. L’edifici acull també l’Escola Municipal de Música i Dansa i és seu de diverses entitats: Centro Cultural Andaluz, Societat Coral El Clavell de Mollet, Irmandade a Nosa Galiza i Coral Sant Vicenç. El Teatre es cedeix a entitats i col·lectius perquè hi organitzin actes propis. L’any 1997 es va substituir l’antiga tribuna telescòpica per una de nova i s’adaptà l’antiga tina per a cabina de so i llum. S'han fet també altres obres de millora i adeqüació dels espais, entre les que destaca la transformació dels porxos del teatre en sala per a l'ensenyament de dansa. El Teatre de Can Gomà te programació estable i ofereix representacions de teatre infantil, dansa i teatre professional.

Any de fundació
1947
Adreça
Carrer Castelao, 2
Emails
Telèfon
93 571 95 00

Esdeveniments