Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, i la regidora d’Educació, Noa Monràs González, amb els 28 regidors i regidores que han estat escollits representants del CIM.

El Consell dels Infants treballarà per contribuir en la lluita contra la crisi climàtica

Després d’acceptar la proposta que l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha fet als joves regidors i regidores que aquest curs formen part del Consell dels Infants de Mollet del Vallès (CIM), a partir d’avui començaran a treballar per contribuir a minvar els efectes de l’emergència climàtica. Els 28 regidors i regidores que han estat escollits representants del CIM en aquesta 16a edició s’han reunit amb l’alcaldessa i la regidora d’Educació, Noa Monràs González, per consensuar la proposta a treballar enguany.

Educació

Foto de grup de l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, la regidora d’Ocupació i EMFO, Encarna Ortiz Jurado i la regidora d’Educació, Noa Monràs González,  amb els i les alumnes.

Més de 280 alumnes de Mollet crearan la seva pròpia cooperativa

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, la regidora d’Ocupació i EMFO, Encarna Ortiz Jurado i la regidora d’Educació, Noa Monràs González, han fet entrega aquest dilluns del NIF a les cooperatives escolars. Enguany, en aquesta iniciativa, participen 284 alumnes de 5è de primària de 7 centres educatius de Mollet. En total es crearan 9 cooperatives.

Educació

Presentació dels resultats del projecte Mercat zero envasos.

Les parades del Mercat Municipal proposen accions de millora per reduir l'ús d'envasos de plàstic d’un sol ús

Aquesta és una de les conclusions que s’ha extret de l’estudi participatiu per analitzar la generació d’envasos de plàstic d’un sol ús (bosses, safates de porexpan, carmanyoles, entre d’altres) al Mercat Municipal i trobar possibles accions per reduir-lo.

Educació

Imatge de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Mollet s’adhereix a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb diferents activitats

L’Ajuntament de Mollet del Vallès s’adhereix un any més a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb un seguit d’activitats entre el 20 i el 23. De nou, l’objectiu d’aquesta setmana és sensibilitzar la població per tal de prevenir i reduir el nombre de residus que generem. La majoria d’activitats es duran a terme al Mercat Municipal.

Educació

cartell ciutat educadora.

Mollet del Vallès opta al Premi Ciutats Educadores 2024

El municipi de Mollet del Vallès ha estat nominat al Premi Ciutats Educadores 2024, que atorga l’Associació Internacional de Ciutats Educadores. El nom de les 3 poblacions guanyadores se sabrà el mes de febrer vinent i els guardons es lliuraran en el marc del XVII Congrés de Ciutats Educadores, que se celebra el mes de maig vinent a Curitiba (Brasil).

Educació

Pilota de futbol amb les icones de les xarxes socials dibuixades.

Cicle de xerrades: el món de l’esport i les noves tecnologies

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat un seguit de xerrades per informar i donar pautes per prevenir les conseqüències negatives que en el món de l’esport pot arribar a provocar un mal ús de les noves tecnologies. La iniciativa compta amb la col·laboració i la participació dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Municipal.

Educació

L’Ajuntament licita dues actuacions en dos espais educatius de la ciutat.

L’Ajuntament licita dues actuacions en dos espais educatius de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha tret a concurs públic dos projectes d’obres que afecten a dos centres educatius de la ciutat. En concret s’ha tret a licitació la rehabilitació de la coberta del gimnàs de l’escola Can Besora i les reparacions de baixants i execució de l’escomesa de l’edifici de Can Gomà.

Educació

7.146  alumnes de Mollet comencen el curs escolar el proper 6 de setembre.

7.146 alumnes de Mollet comencen el curs escolar el proper 6 de setembre

Els nens i les nenes d’infantil, primària i secundària tornen a les classes el proper 6 de setembre. Aquest és un curs es manté l’avançament de les classes amb la novetat que l’alumnat de secundària començarà classes el mateix dia que l’alumnat d’infantil i primària. Així mateix, al llarg d’aquest curs i durant aquest estiu, s’han dut a terme un seguit d’actuacions de reparació i millora als centres públics de la ciutat. En total, aquestes actuacions han tingut un pressupost de més de 540.000 €.

Educació

L’Ajuntament de Mollet destina més de 170.000 euros a obres de reparació i millora a les escoles.

L’Ajuntament de Mollet destina més de 170.000 euros a obres de reparació i millora a les escoles

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès aprofita les vacances escolars per fer obres de reparació, adequació i millora als centres educatius públics de la ciutat. Aquestes millores tenen l’objectiu de millorar la funcionalitat, el dia a dia dels centres i garantir que el nou curs 2023-2024 comenci amb la major normalitat possible.

S’obre una nova estança a l’escola bressol municipal La Xarranca.

S’obre una nova estança a l’escola bressol municipal La Xarranca

L’Ajuntament de Mollet ha decidit obrir una nova estança d’I1 a l’escola bressol municipal La Xarranca per donar resposta a l’alta demanda de places a les escoles bressol públiques. Aquesta nova aula comptarà amb 13 places, arribant d’aquesta manera a la capacitat màxima autoritzada per part del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Educació