Presentació de Queixes És un servei gratuït que pot fer servir tots els veïns i veïnes de Mollet del Vallès. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Presentació de Queixes

És un servei gratuït que pot fer servir tots els veïns i veïnes de Mollet del Vallès.

QUI POT PRESENTAR QUEIXES?

Tots els veïns i veïnes de Mollet del Vallès.

QUINES QUEIXES NO S'ADMETEN?

Les que no siguin de persones empadronades a Mollet, les que no tinguin relació amb l'Administració municipal o amb les seves competències, les anònimes, les formulades amb mala fe, les que no es refereixen a drets fonamentals o llibertats públiques, les que no estan suficientment fonamentades, les que perjudiquin a terceres persones, les que estiguin pendents de resolució judicial i les que faci més d'un any del fet que les va motivar.

COM HAN DE PRESENTAR-SE LES QUEIXES?

S'hauran de presentar per escrit, imprimint i emplenant un formulari amb les dades personals i de contacte de la persona o col·lectiu, explicant el motiu i les accions fetes en relació amb la queixa i s'hi ha hagut resposta o no des de l'Ajuntament.

ON HAN DE PRESENTAR-SE?

Es poden presentar a través de la seu electrònica; mitjançant correu electrònic o presencialment a l’Ajuntament (pl. Major, 1) de 9 a 14 h, de dilluns a divendres.

QUIN COST TÉ?

És un servei gratuït.

Fitxers relacionats

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0