Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Regidors i regidores del Ple del CIM 2024.

El CIM proposa un seguit de mesures per incrementar el nombre de refugis climàtics al municipi

Els 27 regidors i regidores del dissetè Consell Municipal dels Infants de Mollet del Vallès (CIM), en representació dels nens i nenes de 5è i 6è de primària de totes les escoles de la ciutat, és a dir, 620 alumnes del municipi, han donat a conèixer en el Ple dels Infants, celebrat aquest diumenge, les seves propostes i conclusions dirigides a minvar els efectes de la crisi climàtica i, més concretament, a la creació de nous refugis climàtics i bioclimàtics a la ciutat.

Actes de ciutat

Cartell del XXV Premi Juvenil Vicenç Plantada.

Obert el termini per presentar-se al XXV Premi Juvenil Vicenç Plantada, adreçat a l’alumnat de batxillerat

El Centre d’Estudis Molletans (CEM) ha convocat el XXV Premi Juvenil Vicenç Plantada. Aquest certamen s’adreça a l’alumnat de Segon de Batxillerat que hagi dedicat el treball de recerca a temes relacionats amb Mollet o el Baix Vallès. El termini per presentar treballs finalitza el 20 de maig.

Educació

El Mercat Vell acull l’FP Challenge.

El Mercat Vell acull l’FP Challenge

Uns 80 alumnes de diferents àmbits de la Formació Professional de 5 instituts de la comarca s’han enfrontat aquest dimecres al repte de fer propostes de mobilitat eficient per connectar els polígons amb el nucli urbà. Es tracta de la setena edició de l’FP Challenge, un esdeveniment que per primera vegada s’ha fet a Mollet del Vallès.

Educació

Cartell Mollet t'orienta.

El 6 i el 7 de març s’organitza la segona fira d'orientació professional Mollet t'orienta

L’Ajuntament de Mollet del Vallès organitza els propers 6 i 7 de març la segona fira d'orientació professional al Mercat Vell. Sota el títol Mollet t’orienta, la fira té com a objectiu donar a conèixer les ofertes acadèmiques postobligatòries i sortides professionals a la ciutat i al territori.

Educació

Classe de ioga.

Professors de Mollet del Vallès imparteixen classes a Ravensburg

Una delegació formada per 3 docents del departament de llengües del Centre de Formació d’Adults de Mollet del Vallès i una dinamitzadora del Centre de Serveis El Lledoner, s’han desplaçat a Ravensburg, ciutat alemanya agermanada amb Mollet, per impartir classes a l’alumnat de la Volkshochschule (centre d’educació per a adults).

Educació

Taronges recollides.

Les taronges del carrer de Santa Rosa es tornaran a transformar en melmelada

Un any més, l’Ajuntament de Mollet i diversos col·lectius i centres educatius de la ciutat han recol·lectat les taronges amargues dels tarongers del carrer de Santa Rosa per evitar el malbaratament d’aliments. En total s’han recollit 3029 taronges. A partir d’aquí, les taronges es transformaran en melmelada.

Educació

Taller de gent gran.

L’1 de febrer s’obren les inscripcions del segon quadrimestre de les Activitats, Cursos i Tallers 2023-24 de l’Ajuntament de Mollet

El dijous 1 de febrer començaran les inscripcions del segon quadrimestre de les Activitats, Cursos i Tallers 2023-24 dels centres cívics, culturals i de dona que es duran a terme del 12 de febrer al 7 de juny de 2024. Les inscripcions es poden fer a partir de l’1 de febrer als mateixos centres o per internet.

Benestar Social

Acció formativa Mollet Hub.

L’Ajuntament presenta la proposta formativa del 1r trimestre de Mollet Hub

L’Ajuntament de Mollet del Vallès presenta la proposta formativa del Mollet Hub per aquest 1r trimestre de 2024. L’oferta d’aquests tres primers mesos de l’any s’adreça, en general, als nous emprenedors i a empreses que es vulguin consolidar. També s’oferiran sessions de networking i de treball en xarxa.

Educació

Imatge de jocs infantils a una escola.

Treballs de posada a punt i/o renovació dels jocs infantils de les escoles

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha començat els treballs de la posada a punt dels jocs infantils de les escoles públiques i les escoles bressol de la ciutat. Està previst que els treballs de revisió i/o renovació d’aquests espais, que van començar el passat 11 de gener, s’allarguin finals de febrer havent actuat als centres educatius, escoles bressol i al Centre d’Educació Especial Can Vila.

Educació

Estudiants.

Horari ampliat i ininterromput per l’Aula d’Estudi de la Biblioteca Can Mulà – Jordi Solé Tura

Per a molts estudiants les properes setmanes comencen uns dies durs de preparacions d'exàmens. Es per això, que l'Ajuntament de Mollet per tal de facilitar l'estudi a la ciutadania habilita l’aula d’estudi de la Biblioteca Can Mulà – Jordi Solé amb un horari ininterromput des de les deu del matí fins les dotze de la nit.

Joventut