Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Taller de gent gran.

L’1 de febrer s’obren les inscripcions del segon quadrimestre de les Activitats, Cursos i Tallers 2023-24 de l’Ajuntament de Mollet

El dijous 1 de febrer començaran les inscripcions del segon quadrimestre de les Activitats, Cursos i Tallers 2023-24 dels centres cívics, culturals i de dona que es duran a terme del 12 de febrer al 7 de juny de 2024. Les inscripcions es poden fer a partir de l’1 de febrer als mateixos centres o per internet.

Benestar Social

Acció formativa Mollet Hub.

L’Ajuntament presenta la proposta formativa del 1r trimestre de Mollet Hub

L’Ajuntament de Mollet del Vallès presenta la proposta formativa del Mollet Hub per aquest 1r trimestre de 2024. L’oferta d’aquests tres primers mesos de l’any s’adreça, en general, als nous emprenedors i a empreses que es vulguin consolidar. També s’oferiran sessions de networking i de treball en xarxa.

Educació

Imatge de jocs infantils a una escola.

Treballs de posada a punt i/o renovació dels jocs infantils de les escoles

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha començat els treballs de la posada a punt dels jocs infantils de les escoles públiques i les escoles bressol de la ciutat. Està previst que els treballs de revisió i/o renovació d’aquests espais, que van començar el passat 11 de gener, s’allarguin finals de febrer havent actuat als centres educatius, escoles bressol i al Centre d’Educació Especial Can Vila.

Educació

Estudiants.

Horari ampliat i ininterromput per l’Aula d’Estudi de la Biblioteca Can Mulà – Jordi Solé Tura

Per a molts estudiants les properes setmanes comencen uns dies durs de preparacions d'exàmens. Es per això, que l'Ajuntament de Mollet per tal de facilitar l'estudi a la ciutadania habilita l’aula d’estudi de la Biblioteca Can Mulà – Jordi Solé amb un horari ininterromput des de les deu del matí fins les dotze de la nit.

Joventut

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, i la regidora d’Educació, Noa Monràs González, amb els 28 regidors i regidores que han estat escollits representants del CIM.

El Consell dels Infants treballarà per contribuir en la lluita contra la crisi climàtica

Després d’acceptar la proposta que l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, ha fet als joves regidors i regidores que aquest curs formen part del Consell dels Infants de Mollet del Vallès (CIM), a partir d’avui començaran a treballar per contribuir a minvar els efectes de l’emergència climàtica. Els 28 regidors i regidores que han estat escollits representants del CIM en aquesta 16a edició s’han reunit amb l’alcaldessa i la regidora d’Educació, Noa Monràs González, per consensuar la proposta a treballar enguany.

Educació

Foto de grup de l’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, la regidora d’Ocupació i EMFO, Encarna Ortiz Jurado i la regidora d’Educació, Noa Monràs González,  amb els i les alumnes.

Més de 280 alumnes de Mollet crearan la seva pròpia cooperativa

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, la regidora d’Ocupació i EMFO, Encarna Ortiz Jurado i la regidora d’Educació, Noa Monràs González, han fet entrega aquest dilluns del NIF a les cooperatives escolars. Enguany, en aquesta iniciativa, participen 284 alumnes de 5è de primària de 7 centres educatius de Mollet. En total es crearan 9 cooperatives.

Educació

Presentació dels resultats del projecte Mercat zero envasos.

Les parades del Mercat Municipal proposen accions de millora per reduir l'ús d'envasos de plàstic d’un sol ús

Aquesta és una de les conclusions que s’ha extret de l’estudi participatiu per analitzar la generació d’envasos de plàstic d’un sol ús (bosses, safates de porexpan, carmanyoles, entre d’altres) al Mercat Municipal i trobar possibles accions per reduir-lo.

Educació

Imatge de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Mollet s’adhereix a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb diferents activitats

L’Ajuntament de Mollet del Vallès s’adhereix un any més a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb un seguit d’activitats entre el 20 i el 23. De nou, l’objectiu d’aquesta setmana és sensibilitzar la població per tal de prevenir i reduir el nombre de residus que generem. La majoria d’activitats es duran a terme al Mercat Municipal.

Educació

cartell ciutat educadora.

Mollet del Vallès opta al Premi Ciutats Educadores 2024

El municipi de Mollet del Vallès ha estat nominat al Premi Ciutats Educadores 2024, que atorga l’Associació Internacional de Ciutats Educadores. El nom de les 3 poblacions guanyadores se sabrà el mes de febrer vinent i els guardons es lliuraran en el marc del XVII Congrés de Ciutats Educadores, que se celebra el mes de maig vinent a Curitiba (Brasil).

Educació

Pilota de futbol amb les icones de les xarxes socials dibuixades.

Cicle de xerrades: el món de l’esport i les noves tecnologies

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat un seguit de xerrades per informar i donar pautes per prevenir les conseqüències negatives que en el món de l’esport pot arribar a provocar un mal ús de les noves tecnologies. La iniciativa compta amb la col·laboració i la participació dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Municipal.

Educació