Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

L’Ajuntament licita dues actuacions en dos espais educatius de la ciutat.

L’Ajuntament licita dues actuacions en dos espais educatius de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha tret a concurs públic dos projectes d’obres que afecten a dos centres educatius de la ciutat. En concret s’ha tret a licitació la rehabilitació de la coberta del gimnàs de l’escola Can Besora i les reparacions de baixants i execució de l’escomesa de l’edifici de Can Gomà.

Educació

7.146  alumnes de Mollet comencen el curs escolar el proper 6 de setembre.

7.146 alumnes de Mollet comencen el curs escolar el proper 6 de setembre

Els nens i les nenes d’infantil, primària i secundària tornen a les classes el proper 6 de setembre. Aquest és un curs es manté l’avançament de les classes amb la novetat que l’alumnat de secundària començarà classes el mateix dia que l’alumnat d’infantil i primària. Així mateix, al llarg d’aquest curs i durant aquest estiu, s’han dut a terme un seguit d’actuacions de reparació i millora als centres públics de la ciutat. En total, aquestes actuacions han tingut un pressupost de més de 540.000 €.

Educació

L’Ajuntament de Mollet destina més de 170.000 euros a obres de reparació i millora a les escoles.

L’Ajuntament de Mollet destina més de 170.000 euros a obres de reparació i millora a les escoles

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès aprofita les vacances escolars per fer obres de reparació, adequació i millora als centres educatius públics de la ciutat. Aquestes millores tenen l’objectiu de millorar la funcionalitat, el dia a dia dels centres i garantir que el nou curs 2023-2024 comenci amb la major normalitat possible.

S’obre una nova estança a l’escola bressol municipal La Xarranca.

S’obre una nova estança a l’escola bressol municipal La Xarranca

L’Ajuntament de Mollet ha decidit obrir una nova estança d’I1 a l’escola bressol municipal La Xarranca per donar resposta a l’alta demanda de places a les escoles bressol públiques. Aquesta nova aula comptarà amb 13 places, arribant d’aquesta manera a la capacitat màxima autoritzada per part del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Educació

L’Ajuntament reconeix l’esforç d’11 alumnes brillants de Mollet.

L’Ajuntament reconeix l’esforç d’11 alumnes brillants de Mollet

L'alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, i la regidora d'Educació, Noa Monràs González, han rebut aquest migdia als i a les estudiants que han tret les millors notes de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU), així com l'alumnat més destacat de Formació Professional (FP) i del Centre de Formació d'Adults. Pel que fa a les PAU, enguany han aprovat la selectivitat 250 dels 260 alumnes dels centres molletans presentats.

Educació

S’amplia l’horari dels patis oberts durant els mesos d’estiu.

S’amplia l’horari dels patis oberts durant els mesos d’estiu

L’Ajuntament de Mollet amplia l’horari dels patis de les escoles durant els mesos d’estiu. L’obertura dels patis més enllà de l’horari escolar s’emmarca dins del projecte Pla Educatiu Entorn amb l’objectiu que tots els molletans i molletanes aprofitin aquests espais escolars per esbargir-se.

Educació

Un treball de divulgació audiovisual sobre la biodiversitat de Mollet guanya la XXIV edició del Premi Juvenil Vicenç Plantada.

Un treball de divulgació audiovisual sobre la biodiversitat de Mollet guanya la XXIV edició del Premi Juvenil Vicenç Plantada

El Centre d’Estudis Molletans (CEM) ha donat a conèixer el treball guanyador de la XXIV edició del Premi Juvenil Vicenç Plantada 2023. Es tracta de Divulgació audiovisual de trets eco-culturals del municipi de Mollet del Vallès de Paula Hernández García de l’Institut Mollet sota la tutoria de María Leonor Arós García. L’originalitat del treball s’escau en el fet que la divulgació de la biodiversitat de Mollet es fa a través de la xarxa social Tiktok a través del perfil Eco.coneixement.

Educació

Es publica la llista d'admesos a les escoles bressol municipals.

Es publica la llista d'admesos a les escoles bressol municipals

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha fet pública la llista amb els infants admesos a les escoles bressol municipals pel curs 2023-2024. Durant la preinscripció s’han rebut 285 sol·licituds, 89 més que l’any passat (196 per al curs 22-23).  La llista d'admesos es pot consultar al web de l'Ajuntament.

Educació

Torna l’espectacle Artistes de Barri.

Torna l’espectacle Artistes de Barri

El proper divendres es durà a terme l’espectacle Artistes de Barri, la Festa de final de curs de les activitats, cursos i tallers que s’han dut a terme al llarg de l’any al Centre Cívic de Can Borrell. L’espectacle es farà a les 19.30 h al Parc de Can Borrell i hi participaran tant l’alumnat com el professorat del centre.

Cursos i tallers

Mollet acull la III Fira de Robòtica Educativa i Programació del Vallès Oriental.

Mollet acull la III Fira de Robòtica Educativa i Programació del Vallès Oriental

Aquest divendres s'ha celebrat la III Fira de robòtica educativa i programació: Codebot Vallès a la pista exterior del pavelló de la Riera Seca. El Codebot pretén mostrar i compartir projectes tecnològics entre els diferents centres educatius del Baix Vallès, incentivant el treball competencial amb l'ús de la robòtica educativa i la programació. Hi han participat 20 centres educatius de la zona.

Educació