Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Es publica la llista d'admesos a les escoles bressol municipals.

Es publica la llista d'admesos a les escoles bressol municipals

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha fet pública la llista amb els infants admesos a les escoles bressol municipals pel curs 2023-2024. Durant la preinscripció s’han rebut 285 sol·licituds, 89 més que l’any passat (196 per al curs 22-23).  La llista d'admesos es pot consultar al web de l'Ajuntament.

Educació

Torna l’espectacle Artistes de Barri.

Torna l’espectacle Artistes de Barri

El proper divendres es durà a terme l’espectacle Artistes de Barri, la Festa de final de curs de les activitats, cursos i tallers que s’han dut a terme al llarg de l’any al Centre Cívic de Can Borrell. L’espectacle es farà a les 19.30 h al Parc de Can Borrell i hi participaran tant l’alumnat com el professorat del centre.

Cursos i tallers

Mollet acull la III Fira de Robòtica Educativa i Programació del Vallès Oriental.

Mollet acull la III Fira de Robòtica Educativa i Programació del Vallès Oriental

Aquest divendres s'ha celebrat la III Fira de robòtica educativa i programació: Codebot Vallès a la pista exterior del pavelló de la Riera Seca. El Codebot pretén mostrar i compartir projectes tecnològics entre els diferents centres educatius del Baix Vallès, incentivant el treball competencial amb l'ús de la robòtica educativa i la programació. Hi han participat 20 centres educatius de la zona.

Educació

Obert el període per sol·licitar els ajuts de menjador, llibres i material escolar per al curs 2023 – 2024.

Obert el període per sol·licitar els ajuts de menjador, llibres i material escolar per al curs 2023 – 2024

Fins el 26 de maig, està obert el termini per sol·licitar els ajuts de menjador, llibres i material escolar, activitats de lleure d´estiu i activitats extraescolars adreçats als infants escolaritzats als centres de primera i secundaria de Mollet del Vallès.

Benestar Social

Mollet celebra el Dia Internacional de la Dansa aquest 29 d’abril.

Mollet celebra el Dia Internacional de la Dansa aquest 29 d’abril

El proper dissabte 29 d’abril es commemora el Dia Internacional de la Dansa (DID), una diada que Mollet celebra des de fa anys, tot apropant aquesta disciplina a la ciutadania. Enguany, s’han programat un seguit d’espectacles per aquest cap de setmana i d’altres que s’allargaran fins al 6 de maig. Al llarg de diferents dies, la ciutat acollirà diferents espectacles de primer nivell, per tota la família i muntatges de dansa al carrer.

Arts escèniques

Torna a Mollet el Projecte Orenetes.

Torna a Mollet el Projecte Orenetes

Mollet del Vallès és un dels municipis catalans que té censats més nius d’orenetes, un ocell insectívor estrictament protegit i de gran interès com a indicador ambiental. Aquesta voluntat per preservar aquesta espècie va portar fa anys a l’Ajuntament de Mollet a formar part del Projecte Orenetes que promou l’Institut Català d’Ornitologia, una iniciativa d’estudi dels ocells en el medi urbà basada en la participació ciutadana i en el seguiment dels nius d’orenetes cuablanca.

Educació

Obert el termini per presentar-se al XXIV Premi Juvenil Vicenç Plantada, adreçat a l’alumnat de batxillerat.

Obert el termini per presentar-se al XXIV Premi Juvenil Vicenç Plantada, adreçat a l’alumnat de batxillerat

El Centre d’Estudis Molletans (CEM) ha convocat el XXIV Premi Juvenil Vicenç Plantada. Aquest certamen s’adreça a l’alumnat de Segon de Batxillerat que hagi dedicat el treball de recerca a temes relacionats amb Mollet o el Baix Vallès. El termini per presentar treballs finalitza el 22 de maig.

Educació

Jornada de portes obertes a l’Escola Municipal de Música i Dansa.

Jornada de portes obertes a l’Escola Municipal de Música i Dansa

El proper dijous 4 de maig, a les 18 h, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet del Vallès organitza una jornada de portes obertes per donar a conèixer els cursos i les instal·lacions a les famílies que estiguin interessades a inscriure els seus fills per al curs vinent que com a principal novetat compta la implementació de la tarifació social.

Cultura

Preinscripcions escolars a Mollet per al curs 2023-2024.

Preinscripcions escolars a Mollet per al curs 2023-2024

Ja ha finalitzat el període de preinscripció i matrícula de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària per al curs escolar 2023 – 2024. Un any més, el nombre de places ofertades garanteix en tot moment que la ciutat compti amb places suficients per cobrir la demanda i poder rebre l’alumnat que s’incorpori més endavant.

Educació