Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Presentació dels resultats del projecte Mercat zero envasos.

Les parades del Mercat Municipal proposen accions de millora per reduir l'ús d'envasos de plàstic d’un sol ús

Aquesta és una de les conclusions que s’ha extret de l’estudi participatiu per analitzar la generació d’envasos de plàstic d’un sol ús (bosses, safates de porexpan, carmanyoles, entre d’altres) al Mercat Municipal i trobar possibles accions per reduir-lo.

Educació

Imatge de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Mollet s’adhereix a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb diferents activitats

L’Ajuntament de Mollet del Vallès s’adhereix un any més a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb un seguit d’activitats entre el 20 i el 23. De nou, l’objectiu d’aquesta setmana és sensibilitzar la població per tal de prevenir i reduir el nombre de residus que generem. La majoria d’activitats es duran a terme al Mercat Municipal.

Educació

cartell ciutat educadora.

Mollet del Vallès opta al Premi Ciutats Educadores 2024

El municipi de Mollet del Vallès ha estat nominat al Premi Ciutats Educadores 2024, que atorga l’Associació Internacional de Ciutats Educadores. El nom de les 3 poblacions guanyadores se sabrà el mes de febrer vinent i els guardons es lliuraran en el marc del XVII Congrés de Ciutats Educadores, que se celebra el mes de maig vinent a Curitiba (Brasil).

Educació

Pilota de futbol amb les icones de les xarxes socials dibuixades.

Cicle de xerrades: el món de l’esport i les noves tecnologies

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat un seguit de xerrades per informar i donar pautes per prevenir les conseqüències negatives que en el món de l’esport pot arribar a provocar un mal ús de les noves tecnologies. La iniciativa compta amb la col·laboració i la participació dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Municipal.

Educació

L’Ajuntament licita dues actuacions en dos espais educatius de la ciutat.

L’Ajuntament licita dues actuacions en dos espais educatius de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha tret a concurs públic dos projectes d’obres que afecten a dos centres educatius de la ciutat. En concret s’ha tret a licitació la rehabilitació de la coberta del gimnàs de l’escola Can Besora i les reparacions de baixants i execució de l’escomesa de l’edifici de Can Gomà.

Educació

7.146  alumnes de Mollet comencen el curs escolar el proper 6 de setembre.

7.146 alumnes de Mollet comencen el curs escolar el proper 6 de setembre

Els nens i les nenes d’infantil, primària i secundària tornen a les classes el proper 6 de setembre. Aquest és un curs es manté l’avançament de les classes amb la novetat que l’alumnat de secundària començarà classes el mateix dia que l’alumnat d’infantil i primària. Així mateix, al llarg d’aquest curs i durant aquest estiu, s’han dut a terme un seguit d’actuacions de reparació i millora als centres públics de la ciutat. En total, aquestes actuacions han tingut un pressupost de més de 540.000 €.

Educació

L’Ajuntament de Mollet destina més de 170.000 euros a obres de reparació i millora a les escoles.

L’Ajuntament de Mollet destina més de 170.000 euros a obres de reparació i millora a les escoles

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès aprofita les vacances escolars per fer obres de reparació, adequació i millora als centres educatius públics de la ciutat. Aquestes millores tenen l’objectiu de millorar la funcionalitat, el dia a dia dels centres i garantir que el nou curs 2023-2024 comenci amb la major normalitat possible.

S’obre una nova estança a l’escola bressol municipal La Xarranca.

S’obre una nova estança a l’escola bressol municipal La Xarranca

L’Ajuntament de Mollet ha decidit obrir una nova estança d’I1 a l’escola bressol municipal La Xarranca per donar resposta a l’alta demanda de places a les escoles bressol públiques. Aquesta nova aula comptarà amb 13 places, arribant d’aquesta manera a la capacitat màxima autoritzada per part del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

Educació

L’Ajuntament reconeix l’esforç d’11 alumnes brillants de Mollet.

L’Ajuntament reconeix l’esforç d’11 alumnes brillants de Mollet

L'alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, i la regidora d'Educació, Noa Monràs González, han rebut aquest migdia als i a les estudiants que han tret les millors notes de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU), així com l'alumnat més destacat de Formació Professional (FP) i del Centre de Formació d'Adults. Pel que fa a les PAU, enguany han aprovat la selectivitat 250 dels 260 alumnes dels centres molletans presentats.

Educació

S’amplia l’horari dels patis oberts durant els mesos d’estiu.

S’amplia l’horari dels patis oberts durant els mesos d’estiu

L’Ajuntament de Mollet amplia l’horari dels patis de les escoles durant els mesos d’estiu. L’obertura dels patis més enllà de l’horari escolar s’emmarca dins del projecte Pla Educatiu Entorn amb l’objectiu que tots els molletans i molletanes aprofitin aquests espais escolars per esbargir-se.

Educació

Un treball de divulgació audiovisual sobre la biodiversitat de Mollet guanya la XXIV edició del Premi Juvenil Vicenç Plantada.

Un treball de divulgació audiovisual sobre la biodiversitat de Mollet guanya la XXIV edició del Premi Juvenil Vicenç Plantada

El Centre d’Estudis Molletans (CEM) ha donat a conèixer el treball guanyador de la XXIV edició del Premi Juvenil Vicenç Plantada 2023. Es tracta de Divulgació audiovisual de trets eco-culturals del municipi de Mollet del Vallès de Paula Hernández García de l’Institut Mollet sota la tutoria de María Leonor Arós García. L’originalitat del treball s’escau en el fet que la divulgació de la biodiversitat de Mollet es fa a través de la xarxa social Tiktok a través del perfil Eco.coneixement.

Educació