Consell Econòmic i Social El Consell Econòmic i Social de Mollet del Vallès és una espai de col·laboració i de treball amb funcions consultives i de participació que neix amb la voluntat de fer propostes en matèria econòmica i social i contribuir a definir el model de desenvolupament econòmic de la ciutat. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Consell Econòmic i Social

El Consell Econòmic i Social de Mollet del Vallès és una espai de col·laboració i de treball amb funcions consultives i de participació que neix amb la voluntat de fer propostes en matèria econòmica i social i contribuir a definir el model de desenvolupament econòmic de la ciutat.


Aquest espai de concertació entre els diferents agents socioeconòmics de la ciutat té com a missió treballar perquè Mollet, a través de la cooperació i la col·laboració, pugui abordar els reptes econòmics, socials i medi ambientals, adaptar-se amb èxit al procés de transformació industrial i crear ocupació de qualitat.

Formen part del Consell els sindicats CCOO i UGT i les patronals Agrupació d’Industrials del Baix Vallès (AIBV) i PIMEC.


Objectius


Els objectius del Consell Econòmic i Social són:

  • ­Treballar per un model de desenvolupament econòmic que reforci la competitivitat del teixit productiu local, potenciï la presència a la ciutat de nous sectors i activitats econòmiques emergents, millor l’ocupabilitat de les persones i condueixi a una millora de la cohesió social a la ciutat.
  • Participar en l’establiment de les línies estratègiques i els objectius sobre la promoció econòmica i l’ocupació al municipi.
  • ­Analitzar, promoure debats i fer propostes en matèria socioeconòmica, d’ocupació i de promoció de l’activitat econòmica de la ciutat.
  • ­Col·laborar en el disseny, seguiment, impuls i avaluació de programes per al foment de l’activitat econòmica i la creació d’ocupació de qualitat al municipi.
  • ­Elevar propostes i fer seguiment de l’execució de les mateixes ja sigui propostes de caràcter general o en un àmbit en concret, sempre amb ple respecte a l’autonomia de les parts.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0