Inverteix a Mollet Mollet fa una aposta per la indústria i l'empresa. Ho fa des de la seva tradició de ciutat industrial, i ho fa mirant el futur. Apostant per la indústria compatible amb el respecte ambiental que necessitem, i amb voluntat d’esperonar l’atracció d’empreses que contribueixin a la prosperitat inclusiva de la ciutat i de la seva ciutadania. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Inverteix a Mollet

Mollet fa una aposta per la indústria i l'empresa. Ho fa des de la seva tradició de ciutat industrial, i ho fa mirant el futur. Apostant per la indústria compatible amb el respecte ambiental que necessitem, i amb voluntat d’esperonar l’atracció d’empreses que contribueixin a la prosperitat inclusiva de la ciutat i de la seva ciutadania.

Mollet del Vallès té una superfície de 10,72 km2 i una població de 51.600 habitants. Situada a 20 km de Barcelona és la ciutat més important de l’àrea metropolitana del Vallès Oriental. Amb els serveis d’una ciutat moderna, és un punt industrial i econòmic ben important a l’àrea d’influència de Barcelona.

La seva ubicació privilegiada en la confluència de l’eix de la C-17 i de la B-30, així com el context altament industrial del Baix Vallès fa que Mollet esdevingui un lloc ideal per a qualsevol indústria. L’entorn industrial existent permet disposar d’empreses auxiliars en tots els camps i del talent propi d’una ciutat ben ubicada en el radi metropolità. Les moltes empreses que ja estan a Mollet ho poden acreditar.

A mitja hora per carretera de l’Aeroport de Barcelona i el Port de Barcelona, port líder a Europa en termes de trànsit de vehicles, amb més de 100 línies regulars que connecten a 850 ports de tot el món, i un dels majors ports de la Mediterrània.  El municipi està connectat a una moderna xarxa de carreteres i autopistes, i a un sistema ferroviari extens, que inclou l’alta velocitat, que l’enllacen als mercats interns i a Europa.

Els inversors locals o internacionals, trobaran en Mollet facilitats per a impulsar noves oportunitats en una ciutat disposada a acollir-les en tots els aspectes.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0