Emprenedoria i Innovació Social L’Ajuntament de Mollet participa en un projecte de la Universitat Autònoma de Barcelona per impulsar l’economia social. A través de la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social, adscrita al Centre d'Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social de la UAB, té com a objectiu la transferència de coneixement buscant, en particular, una major projecció i impacte social de la recerca aplicada cap a l’administració pública i la societat civil. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Emprenedoria i Innovació Social

L’Ajuntament de Mollet participa en un projecte de la Universitat Autònoma de Barcelona per impulsar l’economia social. A través de la Càtedra en Emprenedoria i Innovació Social, adscrita al Centre d'Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social de la UAB, té com a objectiu la transferència de coneixement buscant, en particular, una major projecció i impacte social de la recerca aplicada cap a l’administració pública i la societat civil.

Aquest projecte sorgeix de l’esforç conjunt de la Universitat Autònoma de Barcelona, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, el Consell Comarcal del Vallès Occidental, el Consell Comarcal del Vallès Oriental i la Diputació de Barcelona.

Aquestes entitats comparteixen l’objectiu de realitzar activitats de foment i promoció de l’emprenedoria i la innovació a fi d’estimular la creació d’activitat econòmica i social; de millorar la formació i la inserció sociolaboral de l’alumnat i la ciutadania; i també d’impulsar la recerca aplicada i un disseny eficaç de polítiques públiques, contribuint d’aquesta manera a la millora del benestar comú.


Premis Eines


Els Premis eines promouen les activitats de transformació social. Les línies d’actuació dels projectes candidats hauran d’emmarcar-se en almenys un dels 17 objectius de desenvolupament sostenible (ODS) de l’Assemblea General de Nacions Unides.Anuari d'Emprenedoria, Economia i Innovació Social


Col·lecció d'accés obert promoguda i coordinada pel Centre d'Estudis i de Recerca en Emprenedoria i Innovació Social (CREIS), un centre de recerca interdisciplinària per a l'estudi del fenomen de l'emprenedoria i la innovació social, dels factors que el determinen i de l'impacte que els projectes socials susciten sobre l'economia en general i sobre les persones en particular.


Visor de l’economia, emprenedoria i innovació social a Mollet del Vallès


T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0