Projecte d’Especialització Territorial (PECT) Hub B30 Mollet del Vallès participa en el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) “HubB30, més enllà de la circularitat” és una experiència pilot centrada en el Residu Zero, que ha de permetre dissenyar la metodologia, l’estructura òptima i els espais per implementar un nou model d’interacció entre els diferents actors de la Quàdruple Hèlix (universitats i centres de recerca; administracions; empreses; ciutadania) i els processos d’innovació oberta. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Projecte d’Especialització Territorial (PECT) Hub B30

Mollet del Vallès participa en el Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) “HubB30, més enllà de la circularitat” és una experiència pilot centrada en el Residu Zero, que ha de permetre dissenyar la metodologia, l’estructura òptima i els espais per implementar un nou model d’interacció entre els diferents actors de la Quàdruple Hèlix (universitats i centres de recerca; administracions; empreses; ciutadania) i els processos d’innovació oberta.

En el marc d’aquest projecte Mollet del Vallès participarà a través del MolletHub com un espai “Open Lab”, on donar resposta als reptes locals i als reptes detectats en la gestió de residus i la sostenibilitat. També des de MolletHub s’acompanyarà als emprenedors per poder iniciar el seu projecte i la seva idea de negoci en els àmbits del projecte. Es portaran a terme també sessions de sensibilització i de foment de la innovació per a l’alumnat dels centres educatius de la ciutat.

En concret, el Mollet Mollet Lab es convertirà en un espai d'innovació oberta, equipat per experimentar, practicar, investigar i formar-se, orientat a la creació de nous negocis i a l’autoocupació.

  • Space Maker: espai per donar suport i desenvolupar projectes i prototips amb la col·laboració dels centres educatius. Promoure la cultura maker, el prototipatge, la formació i el coneixement en tecnologies 4.0.
  • Reality Lab: desenvolupament i testeig de productes relacionats amb l'economia circular i de caràcter tecnològics en un entorn real dintre del terme municipal.
  • City Lab: espai d'interacció de la quàdruple hèlix, amb l'objectiu de crear vincles, sinergies i una comunitat sòlida per promoure espais de ciència ciutadana on donar resposta a reptes de ciutat mitjançant processos d’innovació.


Accés al Circular B30

T'ha estat útil aquesta pàgina?

0
0