Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Obert el període per sol·licitar els ajuts de menjador, llibres i material escolar per al curs 2023 – 2024.

Obert el període per sol·licitar els ajuts de menjador, llibres i material escolar per al curs 2023 – 2024

Fins el 26 de maig, està obert el termini per sol·licitar els ajuts de menjador, llibres i material escolar, activitats de lleure d´estiu i activitats extraescolars adreçats als infants escolaritzats als centres de primera i secundaria de Mollet del Vallès.

Benestar Social

Mollet celebra el Dia Internacional de la Dansa aquest 29 d’abril.

Mollet celebra el Dia Internacional de la Dansa aquest 29 d’abril

El proper dissabte 29 d’abril es commemora el Dia Internacional de la Dansa (DID), una diada que Mollet celebra des de fa anys, tot apropant aquesta disciplina a la ciutadania. Enguany, s’han programat un seguit d’espectacles per aquest cap de setmana i d’altres que s’allargaran fins al 6 de maig. Al llarg de diferents dies, la ciutat acollirà diferents espectacles de primer nivell, per tota la família i muntatges de dansa al carrer.

Arts escèniques

Torna a Mollet el Projecte Orenetes.

Torna a Mollet el Projecte Orenetes

Mollet del Vallès és un dels municipis catalans que té censats més nius d’orenetes, un ocell insectívor estrictament protegit i de gran interès com a indicador ambiental. Aquesta voluntat per preservar aquesta espècie va portar fa anys a l’Ajuntament de Mollet a formar part del Projecte Orenetes que promou l’Institut Català d’Ornitologia, una iniciativa d’estudi dels ocells en el medi urbà basada en la participació ciutadana i en el seguiment dels nius d’orenetes cuablanca.

Educació

Obert el termini per presentar-se al XXIV Premi Juvenil Vicenç Plantada, adreçat a l’alumnat de batxillerat.

Obert el termini per presentar-se al XXIV Premi Juvenil Vicenç Plantada, adreçat a l’alumnat de batxillerat

El Centre d’Estudis Molletans (CEM) ha convocat el XXIV Premi Juvenil Vicenç Plantada. Aquest certamen s’adreça a l’alumnat de Segon de Batxillerat que hagi dedicat el treball de recerca a temes relacionats amb Mollet o el Baix Vallès. El termini per presentar treballs finalitza el 22 de maig.

Educació

Jornada de portes obertes a l’Escola Municipal de Música i Dansa.

Jornada de portes obertes a l’Escola Municipal de Música i Dansa

El proper dijous 4 de maig, a les 18 h, l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet del Vallès organitza una jornada de portes obertes per donar a conèixer els cursos i les instal·lacions a les famílies que estiguin interessades a inscriure els seus fills per al curs vinent que com a principal novetat compta la implementació de la tarifació social.

Cultura

Preinscripcions escolars a Mollet per al curs 2023-2024.

Preinscripcions escolars a Mollet per al curs 2023-2024

Ja ha finalitzat el període de preinscripció i matrícula de segon cicle d’educació infantil, primària i secundària per al curs escolar 2023 – 2024. Un any més, el nombre de places ofertades garanteix en tot moment que la ciutat compti amb places suficients per cobrir la demanda i poder rebre l’alumnat que s’incorpori més endavant.

Educació

L’Ajuntament de Mollet estén la tarifació social a l’Escola Municipal de Música i Dansa.

L’Ajuntament de Mollet estén la tarifació social a l’Escola Municipal de Música i Dansa

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha aprovat estendre la tarifació social a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Mollet a partir del curs 2023– 2024, el que permetrà pagar en funció dels ingressos de cada família.  Aquesta mesura suposa un pas més en l’aposta per l’aplicació de criteris de renda en els preus públics per tal d’avançar en els criteris de justícia social.

Educació

L’Ajuntament de Mollet col·labora amb el projecte Cap Infant Sense Conte.

L’Ajuntament de Mollet col·labora amb el projecte Cap Infant Sense Conte

L’Ajuntament de Mollet del Vallès s’ha adherit a la iniciativa Cap Infant Sense Conte amb l’objectiu de fomentar l’hàbit i el gust per la lectura des de ben petits i estimular la imaginació i la creativitat dels infants de Mollet. Amb aquest propòsit, el curs 2013 – 2014, dos professors de secundària van iniciar al Vallès Oriental aquest projecte literari amb la publicació del primer conte: El gat Romeu i el bosc màgic. Davant la bona acollida que va tenir, des d’aleshores s’ha publicat un conte cada any fins a arribar a la novena edició d’enguany en la qual es publicarà el conte Compte amb el llop.

Educació

El CIM proposa un seguit de mesures per potenciar la figura i l’obra de Joan Abelló.

El CIM proposa un seguit de mesures per potenciar la figura i l’obra de Joan Abelló

Els 26 regidors i regidores del setzè Consell Municipal dels Infants de Mollet del Vallès (CIM), en representació d’uns 620 nens i nenes de 5è o 6è de primària de totes les escoles públiques i concertades de la ciutat i l’EEE Can Vila, han donat a conèixer en el Ple dels Infants, celebrat aquest diumenge, les seves propostes i conclusions dirigides a potenciar la figura i l’obra de Joan Abelló. Aquestes propostes pretenen complementar el seguit d’actes i exposicions que s’estan fent i es faran aquest 2023 per commemorar el centenari del naixement d’aquest molletà il·lustre.

Educació

Cartell de Mollet t'orienta.

Obertura de la primera fira d'orientació educativa 'Mollet t'orienta'

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, el regidor d’Educació, Raúl Broto Cervera, i el director dels Serveis Territorials Maresme-Vallès Oriental, Simó López i Xirau han participat a l’acte d’obertura de la fira, `Mollet t’orienta'.  La Fira estarà oberta avui i demà, de 9 a 19 h al Mercat Vell.

Educación

El 21 i 22 de març s’organitza la primera fira d'orientació educativa 'Mollet t'orienta'.

El 21 i 22 de març s’organitza la primera fira d'orientació educativa 'Mollet t'orienta'

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, juntament amb els centres educatius, organitza el pròxim 21 i 22 de març la primera fira d'orientació educativa i laboral al Mercat Vell. Sota el títol, `Mollet t’orienta', el saló té com a objectiu donar a conèixer les ofertes acadèmiques postobligatòries i sortides professionals a la ciutat i al territori.

Educació