Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Cartell promocional convocatòria Policia Municipal.

Es convoquen 5 places d’agent de Policia Municipal

L’Ajuntament de Mollet del Vallès obre una convocatòria per contractar 5 nous agents de la Policia Municipal amb l’objectiu de continuar reforçant el cos i oferir un millor servei a la ciutadania. El procés contempla la reserva del 40% de places per a dones.

Seguretat Ciutadana

Cartell de l'Aula d'Estudi.

L’aula d’estudi de la Biblioteca amplia el seu horari amb servei ininterromput i nocturn fins el 21 de juny

Per a molts estudiants les properes setmanes comencen uns dies durs de preparacions d'exàmens. Es per això, que l'Ajuntament de Mollet per tal de facilitar l'estudi a la ciutadania habilita l’aula d’estudi de la Biblioteca Can Mulà – Jordi Solé Tura amb horaris ininterromputs de matí, tarda, vespre i nit.

Educació

Mollet és Fira.

Èxit de públic durant la 10a edició de Mollet és Fira

Hi han participat prop de 400 establiments i s’han instal·lat més de 150 expositors dels sectors de l’automoció, alimentació, comerç i serveis. La mostra, que enguany ha celebrat la desena edició, és un projecte de promoció comercial, fruit del treball entre l’Ajuntament de Mollet del Vallès i els comerços locals.

Comerç

Rocòdrom de la Festa de L'esport al Carrer.

Torna la Festa de l’Esport al Carrer

El proper diumenge 19 de maig, l’Ajuntament de Mollet del Vallès organitza la 30a Festa de l’Esport al Carrer. Des de les 11 fins a les 14 h hi haurà diferents activitats esportives obertes a tothom a l’avinguda Llibertat. En aquesta edició hi col·laboren més d’una quinzena d’entitats i hi haurà 19 estacions.

Esports

Moment de les jornades.

Més de 2.200 alumnes participen a les Jornades Esportives de Primària

L'alumnat de 3r a 6è curs de primària d’escoles públiques i concertades de Mollet del Vallès han participat a les Jornades Esportives de Primària que van començar al novembre de l’any passat i han finalitzat aquest mes de maig. En total, en aquestes jornades, han participat 2.208 nens i nenes de 14 escoles de la ciutat.

Educació

Francesc Verdugo fa donació del seu llibre a la Biblioteca de Can Mulà.

La Biblioteca de Can Mulà amplia el seu fons sobre pau i solidaritat amb llibres de la història recent del Sàhara Occidental

El Fons Ezequiel Martin dedicat a temes de pau i solidaritat s’ha ampliat amb el llibre de Francesc Verdugo Ibarz, president de l’associació molletana Tbisma-Sàhara Mollet.

Convivència

Maqueta vianalització.

Comencen les obres de vianalització de l’entorn de l’Escola Col·legis Nous, als carrers Granada i Francesc Cambó

Aquest dilluns començaran les obres de vianalització de l’entorn de l’Escola Col·legis Nous. Una actuació que inclou la creació d’una plataforma única dels carrers Granada i Francesc Cambó, la renovació de la xarxa d'aigua i clavegueram, el soterrament de línies elèctriques i la instal·lació de nou mobiliari urbà. Aquest projecte, amb un import de 550.000 euros, està finançat amb els fons europeus Next Generation.

via publica

Imatge de Pintalis Fest.

Arriba el Pintalis Fest, el Festival de pintura mural que transformarà Mollet

El proper 17 de maig, i fins el 19, murals gegants i tallers de graffiti prendran els carrers de Mollet transformant el centre de la ciutat amb el Pintalis Fest, un esdeveniment d'art urbà. La iniciativa pretén difondre la cultura artística a la província de Barcelona fent-ne partícip la població i convertint Mollet en un referent. L’artista molletà de renom internacional, Dase, és el coordinador artístic del Festival.

Cultura