Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Presentació dels resultats del projecte Mercat zero envasos.

Les parades del Mercat Municipal proposen accions de millora per reduir l'ús d'envasos de plàstic d’un sol ús

Aquesta és una de les conclusions que s’ha extret de l’estudi participatiu per analitzar la generació d’envasos de plàstic d’un sol ús (bosses, safates de porexpan, carmanyoles, entre d’altres) al Mercat Municipal i trobar possibles accions per reduir-lo.

Educació

Cartell dels actes del 25N.

Mollet diu NO a la violència masclista

Un any més, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, amb la implicació de les escoles i instituts, les associacions de dones i d’altres associacions de la ciutat, s’adhereix al Dia Internacional per a l’Eradicació de la Violència vers les Dones, que se celebra el pròxim 25 de novembre, amb un seguit d’activitats adreçades a tothom amb l’objectiu de continuar treballant per eradicar aquesta xacra.

Feminisme

Imatge de la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Mollet s’adhereix a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb diferents activitats

L’Ajuntament de Mollet del Vallès s’adhereix un any més a la Setmana Europea de Prevenció de Residus amb un seguit d’activitats entre el 20 i el 23. De nou, l’objectiu d’aquesta setmana és sensibilitzar la població per tal de prevenir i reduir el nombre de residus que generem. La majoria d’activitats es duran a terme al Mercat Municipal.

Educació

cartell ciutat educadora.

Mollet del Vallès opta al Premi Ciutats Educadores 2024

El municipi de Mollet del Vallès ha estat nominat al Premi Ciutats Educadores 2024, que atorga l’Associació Internacional de Ciutats Educadores. El nom de les 3 poblacions guanyadores se sabrà el mes de febrer vinent i els guardons es lliuraran en el marc del XVII Congrés de Ciutats Educadores, que se celebra el mes de maig vinent a Curitiba (Brasil).

Educació

Reunió Consell Econòmic i Social..

El Consell Econòmic i Social aborda els  reptes econòmics i estratègies en polítiques d’ocupació i formació de la ciutat

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, UGT, CCOO, PIMEC i l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès s’han reunit aquest matí en el marc del Consell Econòmic i Social. És la primera de les reunions que es fa coincidint amb l’inici del nou mandat. El Consell Econòmic i Social es va crear al 2018 i té com a objectiu fer propostes en matèria econòmica i social i contribuir a definir el model de desenvolupament econòmic de la ciutat.

Economia

Imatge de Compliance.

Mollet acull el V Congrés Nacional de Compliance als sector públic

L’Ajuntament de Mollet del Vallès i la World Compliance Association celebraran aquest divendres el V Congrés Nacional de Compliance als sector públic. El congrés adreçat a responsables del sector públic que pretenguin incorporar a les seves organitzacions eines i estratègies de compliance, tindrà lloc demà divendres a la sala de plens l'Ajuntament de Mollet del Vallès i també es podrà seguir en streaming.

Actes diversos

Operaris plantant arbres.

Es plantaran més de 300 arbres fins al mes de febrer

L’Ajuntament de Mollet del Vallès plantarà 325 arbres a la ciutat entre aquest mes de novembre i el febrer de l’any vinent. Els arbres que es plantaran pertanyen a espècies que s’adapten millor a les altes temperatures i a la falta d’aigua i de reg. Permetent una gestió més sostenible de l’aigua a Mollet davant l’actual estat d’excepcionalitat de sequera que només permet el reg per subsistència de plantes i arbres.

Medi Ambient

Pilota de futbol amb les icones de les xarxes socials dibuixades.

Cicle de xerrades: el món de l’esport i les noves tecnologies

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha organitzat un seguit de xerrades per informar i donar pautes per prevenir les conseqüències negatives que en el món de l’esport pot arribar a provocar un mal ús de les noves tecnologies. La iniciativa compta amb la col·laboració i la participació dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Municipal.

Educació

Compostadors de fulles.

Comença la campanya especial de recollida de fulles

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha iniciat la campanya especial de recollida de fulles coincidint amb l’època de l’any on l’afectació per la caiguda de fulles és més elevada. Les actuacions se centren en tots els barris de la ciutat, parcs i places amb molt arbrat i punts o carrers on hi poden haver problemes d’embussaments d’embornals.

Medi Ambient