Notícies https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Notícies

Comencen les obres d’arranjament i millora de la plaça situada entre els carrers Onze de Setembre i Ramon Turró

El projecte comportarà l’ampliació de la plaça incorporant un tram del carrer Ramon Turró. Al marge de l’arranjament i ampliació de la plaça, l’actuació està centrada en potenciar aquest espai com a zona d’estada agradable, amb ombra i incorporant zones enjardinades. Les obres han començat aquest dilluns i està previst que durin uns 5 mesos aproximadament.

Obres

Mollet referma el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, i el regidor del programa Agenda 2030. Objectius de Desenvolupament Sostenible, Josep Monràs i Galindo, han inaugurat aquest dijous l’exposició Transformant el món: els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides que acollirà el Centre Cívic Can Borrell fins al 31 de març. La mostra és la primera actuació d’un seguit d’activitats que s’aniran impulsant al llarg d’aquest any.

Actes institucionals

Finalitza la primera fase de les obres del Pavelló Municipal de Riera Seca

Ja ha finalitzat la primera fase de les obres de remodelació del Pavelló Municipal de Riera Seca que ha inclòs la reforma integral de la pista, grades, coberta, finestres, insonorització, il·luminació, fals sostre i accessos. Una reforma on també s’han tingut en compte criteris d’accessibilitat, amb l’habilitació d’una part de la grada específica per a persones amb problemes de mobilitat.

Esports

Inauguració de l’exposició “Transformant el món: els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides”

L’alcaldessa de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio Calé, i el regidor del programa Agenda 2030. 0bjectius de Desenvolupament Sostenible, Josep Monràs i Galindo, inauguraran el proper dijous dia 16, l’exposició “Transformant el món: els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides”, de l’Associació per les Nacions Unides a Espanya. L’exposició l’acollirà el Centre Cívic de Can Borrell.

Acció Institucional

L’Ajuntament de Mollet contracta 7 persones a l’atur a través del programa Treball als Barris

L’alcaldessa de Mollet del Vallès i presidenta de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO), Mireia Dionisio Calé, ha donat la benvinguda aquest dijous a les 7 persones contractades per l’Ajuntament en el marc del programa Treball als Barris.

Ocupació

El 21 i 22 de març s’organitza la primera fira d'orientació educativa 'Mollet t'orienta'

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, juntament amb els centres educatius, organitza el pròxim 21 i 22 de març la primera fira d'orientació educativa i laboral al Mercat Vell. Sota el títol, `Mollet t’orienta', el saló té com a objectiu donar a conèixer les ofertes acadèmiques postobligatòries i sortides professionals a la ciutat i al territori.

Educació

L’Ajuntament promou un estil de vida saludable a través del programa Menja bé, a Mollet !

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat el projecte Menja bé, a Mollet ! Un programa que té com a objectiu promocionar una alimentació saludable, pròxima, sostenible i ecològica en l'àmbit de les escoles, la restauració, els comerços, el Mercat i els equipaments municipals i la comunitat de Mollet en general.

Salut

Èxit de participació en el V Congreso de Mujeres en el Sector Público- Woman Data Driven celebrat a Mollet

Mollet del Vallès va acollir el passat divendres 10 de març al Mercat Vell, el V Congreso de la Asociación de Mujeres en el Sector Público. La jornada, amb el suport de l’Ajuntament de Mollet, va esdevenir un espai de reflexió i intercanvi d’experiències sobre la importància i la presa de decisions estratègiques basada en l’anàlisi de dades i amb perspectiva de gènere. Durant l’acte també es va fer entrega de la I edició dels Premis Mujeres en el Sector Público que es van concedir a dones que hagin destacat professionalment al Sector Públic durant l'any 2022.

Igualtat Dona-Home

Un any més, l’Ajuntament de Mollet col·labora en el Brain Film Fest

Del 15 al 19 de març, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, acollirà la sisena edició del Brain Film Fest XIII Premi Solé Tura. Es tracta d’un festival internacional de cinema sobre el cervell impulsat per la Fundació Pasqual Maragall i Minimal Films, amb la col·laboració, entre d’altres institucions, de l’Ajuntament de Mollet. L’art, la creativitat i el cervell seran el leitmotiv de l’edició d’aquest 2023.

Cultura

L’Ajuntament de Mollet del Vallès revalida la certificació Biosphere i el reconeixement com a Punt d’Informació Turística

La regidora de Turisme i Promoció de la Ciutat, , Encarna Ortiz Jurado, ha recollit la certificació compromís Biosphere que reconeix Mollet del Vallès com a destinació turística sostenible, dins la marca Costa Barcelona. En el mateix acte, l’Ajuntament de Mollet també ha rebut el reconeixement com a Punt d’Informació Turística (PIT). És el segon any consecutiu que Mollet reps els dos distintius.

Medi Ambient

L’Ajuntament de Mollet reprèn el projecte Entre famílies, amb xerrades i tallers per a famílies amb infants d’entre 3 i 12 anys

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha reprès les sessions del projecte Entre famílies adreçat a famílies amb infants d’entre 3 i 12 anys d’edat on es parlarà de qüestions relacionades amb l’educació dels seus fills i filles. Es faran vuit sessions repartides entre les escoles Joan Abelló i Col·legis Nous.

Educació

L’Ajuntament ofereix nous cursos de formació de ressuscitació cardiopulmonar

L’Ajuntament de Mollet del Vallès engega una nova formació de ressuscitació cardiopulmonar. L’objectiu del curs, que és gratuït i obert a tothom, és formar als i a les participats perquè aprenguin a utilitzar els desfibril·ladors instal·lats a la ciutat i perdin la por a fer-ho si es troben en una situació que ho requereix. El curs es farà el dimecres 22 de març de 15 h a 20 h al Centre Cívic de Lourdes i dilluns 27 de març de 15 h a 20 h al Centre Cultural La Marineta.

Salut