MITMO 2024 La 17ª Mostra Internacional de Titelles de Mollet té lloc els dies 12, 13 i 14 d'abril de 2024. Hi participen 14 companyies vingudes d'arreu que oferiran més de 20 espectacles diferents i mig centenar de representacions. L’oferta es completa amb 13 hores d'instal·lacions participatives. https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

MITMO 2024

La 17ª Mostra Internacional de Titelles de Mollet té lloc els dies 12, 13 i 14 d'abril de 2024. Hi participen 14 companyies vingudes d'arreu que oferiran més de 20 espectacles diferents i mig centenar de representacions. L’oferta es completa amb 13 hores d'instal·lacions participatives.

El rovell de la Mostra són els carrers i places del centre de la ciutat, ja que bona part d'actes i espectacles es fan a l'exterior. En total, hi ha 5 espais escènics d'exterior (inclosos els recorreguts de l’espectacle itinerant) i 3 d'interior, als quals s'hi afegeix el Mercat Municipal com a espai complementari. 

La presència d’espectacles itinerants de gran format és un dels atractius de la mostra. Enguany, la MITMO compta amb la companyia Centre de Titelles de Lleida i el seu Kundur, on un imponent còndor dels Andes recorrerà els carrers de la ciutat, i amb ROBOBOPS, de la Companyia Actua Produccions, amb uns originals i divertits robots gegants que faran ballar i divertir el públic.

La MITMO manté la seva aposta pel públic majoritàriament infantil i familiar, amb propostes escèniques pensades també per al jovent. La nit de dissabte està reservada al públic adult, amb l'espectacle Solo, de la Companyia Roi Borrallas (Mataró).

Com a novetat, l'Espai d'instal·lacions titellaires compta amb la presència d'una companyia estrangera convidada, la Compagnie de l’Echelle, de França, amb Le Grand Théâtre Mecanique, un autèntic teatre a la italiana en miniatura de 700 places. L’oferta es reforça amb les instal·lacions de la companyia Galiot Teatre, a través de les quals els nens i nenes i les seves famílies podran posar-se en la pell dels titellaires.

A partir del 3 d’abril, les entrades estaran disponibles a:

  • En línia: molletvalles.koobin.com.
  • Presencial: Centre Cultural La Marineta (plaça de l’Església, 7): De dilluns a divendres, de 15.30 h a 21 h.

Els dies de la Mostra es poden comprar les entrades als següents indrets:

  • La Marineta: Divendres 12 d’abril, de 15.30 h a 21 h.
  • Punt d’Informació de la MITMO (antic Ajuntament, a la plaça Prat de la Riba):
    • Divendres 12 d’abril: De 17 h a 20 h.
    • Dissabte 13 d’abril: De 10 h a 14 h i de 16.30 h a 20 h.
    • Diumenge 14 d’abril: De 10 h a 14 h i de 16.30 h a 19 h.

Banner d'accés al recorregut virtual de la MITMO

Imatges relacionades

Cartell de la MITMO 2024
Cartell de la MITMO 2024

T'ha estat útil aquesta pàgina?

2
11