Articles https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Articles

La cultura molletana

Durant els dos anys que hem patit la pandèmia, la cultura molletana ha estat molt minsa, des de l’Ajuntament no van fer quasi activitats culturals i van tenir que ser les entitats socials i grups d’artistes molletans els que van dur la torxa cultural ( amb totes les limitacions pròpies de la pandèmia).

Tothom amb l’Escola Can Vila

Al punt de preguntes del Ple Municipal de dilluns passat, Marina Escribano, portaveu de Mollet en Comú es feia ressò, a partir d’informacions de familiars d’usuaris, de la greu situació que patia l’Escola Can Vila.

Bona Festa Major

Acaba juliol, arriba l’agost i és temps de vacances i descans. L’estiu, aquest any de nou amb una forta onada de calor, ens recorda que tenim una emergència climàtica per afrontar.

L’estat de Mollet

Hem celebrat el Ple de l’estat de la ciutat, que no es feia des del 2014, tot i estar previst que sigui anual. I ha estat molt interessant poder fer un repàs de la ciutat, des de diferents àmbits i diferents visions.

Les velles receptes no valen

Està demostrat. I ho estem demostrant. Les velles receptes que la dreta ha aplicat en moments de crisi, ni valen ni serveixen. No serveix sobrecarregar la classe treballadora ni els col·lectius més vulnerables i que paguin les crisis, ni molt menys fer regals fiscals a la classe més rica.

Empenyent avenços

Des del govern de coalició de l’Estat s’estan portant a terme en els darrers mesos i anys, mesures que són per a fer millor la vida de la gent. I aquestes han estat possibles, sens cap mena dubte, per Unidas Podemos I en Comú Podem, empenyent dins el govern i forçant un gir a l’esquerra.

Les lluites pels drets laborals

Aquesta setmana, les plantilles d’Amazon i de Towa han iniciat vaga. Dues empreses grans i significatives, situades al polígon de Martorelles, amb molts treballadors i treballadores de la nostra ciutat, a qui donem tot el suport i recolzament des de Mollet en Comú.