Recollida de paper i cartró comercial https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Recollida de paper i cartró comercial

Tots els comerços o activitats comercials de la ciutat estan obligats a tenir una recollida especifica del paper i cartró, ja sigui adherint-se a la recollida en el circuit que ha creat l'Ajuntament de Mollet o bé contractant un servei propi amb un gestor privat i autoritzat per l’Agència de Residus de Catalunya. En el cas de no generar aquest tipus de residu els comerços poden sol·licitar la baixa del servei a l’Ajuntament de Mollet.

Degut al gran volum d'aquest residu, s'ha optat per a la recollida porta a porta amb un camió tipus compactador. Els comerciants tenen un horari i uns dies de recollida assignats que han de respectar, han de deixar, davant de l’establiment,  el cartró de les caixes ben plegat i, si els resulta més pràctic, poden disposar de contenidors pels residus de paper generats.

En qualsevol dels casos cal que el paper i cartró estigui lliure d’impropis (plàstics, llaunes, o altres residus). Des de l’Ajuntament i el Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental es realitzen les pertinents inspeccions per tal de garantir que el servei es realitza correctament.

T'ha estat útil aquesta pàgina?

1
0