Articles https://www.molletvalles.cat/@@site-logo/logo-mollet-del-valles-blanc.svg

Articles

Defensem la salut pública

Per novena setmana consecutiva, els treballadors i treballadores de l’Hospital de Mollet amb el suport incansable de la Plataforma de la Sanitat Pública del Baix Vallès continuen reivindicant els seus drets laborals així com la necessitat d’aprofitar el superàvit de la Fundació Sanitària Mollet per a la construcció o adequació d’espais 100% públics a la nostra ciutat.

Merescut homenatge

El passat 28 de març vam celebrar Ple a la nostra ciutat, una data molt especial. Un Ple d’aquells per recordar i sentir-se orgullós de ser molletà i poder servir els ciutadans i ciutadanes de Mollet del Vallès.

On estudiem a Mollet?

Des de fa anys, durant les temporades fortes d’estudi com són els finals del primer trimestre, durant desembre i gener així com el final de curs els mesos de maig i juny la biblioteca ha estat el refugi de moltes i moltes estudiants que hi acudeixen per estudiar i trobar un lloc tranquil, amb connexió i bona il·luminació.

Els valors republicans

Des d’Ara Mollet continuem defensant els valors republicans en aquest nou any. Per aquest ple del passat 26 de setembre, vam treballar quatre mocions que considerem que són les vies clau a continuar explorant per a garantir el progrés.

Fem possible unes ordenances fiscals més justes a Mollet

Com és tradició, el mes d'octubre està protagonitzat per engegar l'elaboració dels comptes de l'any vinent i fer balanç econòmic de la situació a curt i llarg termini, amb dos moments importants al nostre Ajuntament: l'aprovació de les ordenances fiscals i els Pressupostos municipals.

El canvi que suma a Mollet

El passat diumenge 13 de novembre presentàvem públicament a la Plaça Catalunya l’acord entre Ara Mollet ERC i EUiA de Mollet per concórrer en coalició conjuntament a les properes eleccions municipals de maig del 2023.

Els costos de basar l’economia en la logística

El passat dimecres vam conèixer la notícia que l’empresa Amazon tancarà la seva planta logística de Martorelles, fet que suposa l’acomiadament de 800 persones, entre les quals es troben moltes veïnes i veïns de Mollet del Vallès. Des d’Ara Mollet ERC lamentem aquesta pèrdua de llocs de treball.

De somriures, façanes i fer d’oposició

Mai no hi pot haver un govern que ho faci tot bé o tot malament. Però, com tothom podrà comprendre, per un govern és més senzill d’assumir quelcom que s’està fent bé, de la mateixa manera que per l’oposició és més fàcil destacar allò que encara s’ha de millorar o transformar.